Teško podnosi razdvojenost

Progovorila o kćeri - 'Sve je više zanima što joj se dogodilo s ocem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michelle Williams je u Hollywoodu izgradila ono što rijetko kojoj mladoj glumici uspijeva - kvalitetnu karijeru bez skandala i loših uloga.

“Postoje samo dvije stvari u mom životu - posao i dijete. Matilda je divna djevojčica, a sve više je zanima što joj se dogodilo s ocem. Već nekoliko puta pokušala sam joj objasniti da je popularna jer su Heatha svi voljeli pa ju paparazzi slijede kako bi bili sigurni da je dobro”, otkriva brižna majka detalje iz života sa 7-godišnjom djevojčicom koju je dobila u vezi s glumcem Heathom Ledgerom, koji je preminuo 2008. godine.

A upravo su paparazzi Michellina bolna točka

“Jako cijenim svoju privatnost. Ne volim biti sama, pogotovo ne u ogromnoj kući koju smo Heath i ja kupili 2007., pa stalno imam neke goste. Zapravo su vrata otvorena svim mojim prijateljima pa stalno pronalazim poruke zahvale na frižideru”, otkriva Michelle koju najviše boli što je fotografi ne puštaju na miru ni u najobičnijim životnim situacijama.

Pogledaj i ovo Heath Ledger (Foto: Getty Images) Tragičan odlazak Prošlo je 11 godina od tragične smrti obožavanog glumca: Znao je da mu se bliži kraj

Nakon uloge Marilyn Monroe, Michelle je proteklu godinu provela snimajući film Carstvo čudesnog Oza, u kojem glumi vješticu Glindu s kolegicama Rachel Weisz i Milom Kunis.

“Moram priznati da mi je teško na poslu, osjećam grčeve u tijelu i nije mi dobro. Teško mi se odvajati od kćeri, ali nadam se da će ona jednog dana shvatiti kako je moja odsutnost bila potrebna da bismo mogle lijepo živjeti”, iskrena je glumica koja je nedavno prekinula vez s glumcem Jasonom Segelom..

Iako priznaje kako uglavnom bira teške scenarije, Michelle je već triput nominirana za Oscara!

Tridesetdvogodišnja Michelle Williams proteklih nekoliko godina provela je gradeći karijeru ‘prave’ glumice. Čak 25 filmova u 10 godina i tri nominacije za Oscara pokazuju kako ona to danas doista i jest.

Za razliku od većine svojih kolegica, koje prihvaćaju svaku ulogu koja im se ponudi ne bi li što duže bile u centru pozornosti, Michelle preferira privatnost i - dobre scenarije.

“Znam da se čini da biram samo tužne uloge i većina mojih filmova je tužna. Od Dawson’s Creeka birala sam samo filmove koji meni nešto znače i s kojima mislim da mogu nešto postići”, izjavila je Michelle.

Ova odrješitost u biranju poprilično je impresivna kad imate na umu da se Michelle od svojih roditelja odselila sam samo 15 godina

“Nisam otišla daleko, iz San Diega u Los Angeles, ali bilo je teško biti sama. Sve što sam jela tijekom snimanja Dawson’s Creeka bile su pizze - obje bih ispekla navečer, a jednu bih doručkovala”, prisjeća se Michelle.

Danas Michelle itekako pazi što i kako jede, pogotovo otkad je postala majka.

Svojom kratkom kosom i pomalo dječačkim stilom Michelle se ne bi mogla svrstati među fashionistice, no to ovoj mladoj dami nije niti cilj

Njezin stil može se opisati kao pomalo androgin, iako se glumica itekako trudi svakoj kombinaciji dati dašak ženstvenosti. Omiljeni su joj retro komadi i haljine dužine do koljena, a ne pati za poznatim brendovima - na prošlogodišnju dodjelu BAFTA nagrada odjenula je kreaciju iz H&M-ove Concious linije.

No, to ne znači da se u njezinoj garderobi ne mogu pronaći i luksuzne kreacije - Prada, Jason Wu, Burberry i Victoria Beckham samo su dio brendova za kojima Michelle poseže u posebnim prilikama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene