Reakcija na laskavu titulu

Proglašena ženom godine pa se srušila na pod!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Marion Cotillard proglašena je ženom godine!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Danijela Martinović Zaslužila je! Danijela Martinović plijenila poglede u raskošnoj haljini, a večer je začinila primitkom nagrade

A ovu laskavu titulu dodijelilo joj je kazališno društvo Harvardskog sveučilišta, poznato pod imenom Hasty Pudding Theatricals.

Kako bi ovoj laskavoj nagradi dodatno dala na značenju, glumica je izvela mali skeč rušenja na pod od oduševljenja, što je izazvalo ovacije prisutnih obožavatelja.

Nagrada Harvard's Hasty Pudding Woman of the Year dodijeljuje se tradicionalno svake godine još od 1951. i to ženama koje su svojim izvedbama obilježile godinu.

>> Šokantna priznanja žene koja je uhodila slavnu oscarovku!

Prije ove 37-godišnje francuske glumice titulu žene godine ponijele su Claire Danes (prošlogodišnja pobjednica), Anne Hathaway, Renée Zellweger, Charlize Theron, Scarlett Johansson te mnoga druga slavna imena.

Marion Cotillard osvojila je Oscara za najbolju glumicu za ulogu Édith Piaf u filmu La vie en rose 2007. godine. Poznata je i po mnogim ulogama, a jedna od posljednjih je u filmu 'Dark Knight Rises'.

Hasty Pudding Theatricals, poznat i kao The Pudding, kazališno je društvo studenata Sveučilišta Harvard, poznato po svojim burlesknim mjuziklima kao i po statusu najstarijeg akademskog kazališnog društva u Americi.

Zanimljivo je kako izvode djela koja su sami napisali i skladali, a koja su po kvaliteti i produkciji gotovo na razini profesionalnih standarda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene