Šokantna snimka

VIDEO Procurila snimka koja dokazuje Angelininu ovisnost?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezine oči su krvave, a ruke mršave i izgrebane ...

Angelina Jolie na ovoj snimci ne nalikuje niti malo na divu s crvenog tepiha. Hodajući nervozno gore dolje pa sobi, Angelina razgovara sa svojim ocem na telefon dok je njezin diler snima, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Debbie Harry (Foto: Getty Images) Brutalno iskrena Slavna plavuša otkrila šokantne detalje: "Slava je poput seksa, ali ništa nije bolje od heroina"

Video koji je procurio u javnost šokirao je svijet jer nitko ne može vjerovati da je to slavna humanitarka i zvijezda hollywoodskog života.

Franklin Meyer, osuđeni diler drogom, tvrdi da je upravo on snimao video u trajanju 16 minuta u kojem glavnu ulogu ima slavna glumica koja ga je te kobne 1999. godine pozvala u svoj stan kako bi joj prodao još droge. To razdoblje svog života Angelina je opisala kao mračno i opasno i priznala da je imala sreće što je uopće preživjela taj period svog života.

Video je prvi objavio The National Enquirer, a Meyer je za njih objasnio i što se točno dogodilo te kako je video nastao.
'Tog me dana nazvala i rekla da joj treba još droge i da želi da joj je dostavim na kućnu adresu. Donio sam joj heroin i kokain. Baš sam tada bio kupio i video kameru i odlučio sam je ponjeti sa sobom tog dana. Kada sam stigao dao sam joj drogu, a ona meni novac', objasnio je.

Procurile fotografije Angeline Jolie na heroinu!?

Meyer kaže da je nastavio snimati razgovor nje i njezinog oca, slavne zvijezde Jona Voighta. Pričali su o njezinom bratu jamesu i njezinoj majci Marcheline Bertrandi.

Razgovor je isprekidan i Angie govori pomalo nerazgovjetno pa je teško odrediti o čemu su točno pričali.

Meyer također tvrdi da su se tada znali nalaziti dva do tri puta tjedno i da je znala potrošiti oko 5582 kuna na heroin ili kokain. Dodaje da je čak znala uzimati drogu pred njime te dodaje da je čak bila pod utjecajem droga za vrijeme intervjua 1999. u kojem je promovirala film Girl zbog kojeg je kasnije nagrađena nagradom Oscar.

U to je doba Angie hodala s glumcem Billyjem Bobom Thorntonom ,budućim mužem, ali kako kaže Meyer, imala je i lezbijskih avantura s glumicom Jenny Shimizu nakon što su glumile zajedno u filmu Foxfire.

Jolie je rekla za 60 Minutes da je to bilo teško razdoblje koje je sada iza nje.

'Nisam umrla mlada i u tom sam razdoblju imala sreće da sam preživjela. Ima mnogo umjetnika i glazbenika koji se nisu uspjeli izvući', rekla je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene