Cijena nije bitna

Procurili detalji najiščekivanijeg vjenčanja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

O njihovom vjenčanju priča se već mjesecima, a ovo su najnovije otkrivene informacije.

U siječnju ove godine Kim Kardashian rekla je slavnom voditelju Jimmyju Kimmelu da će se vjenčanje održati u Parizu. No, najnovije glasine kažu da će vjenčanje biti održano na čak dvije europske lokacije.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

'Gosti na vjenčanju Kim i Kanye Westa prvo će prisustvovati pred svadbenoj večeri u Parizu nakon čega će privatnim avionom otići u Firencu na svadbenu ceremoniju', rekao je izvor.

Odbrojavanje je počelo: Opet u bijelom

Na pozivnicama koje su procurile u javnost pisalo je da se od gostiju očekuje svečana odjeća na večeri u Parizu, no točna lokacija vjenčanja nije otkrivena.

Firenza je odabrana jer je to obiteljsko mjesto za odmor gdje su slavili i 23 rođendan Kim Kardashian. Kim će 'da' izgovoriti za tjedan dana zaručniku Kanyeju Westu pred njihovom jedanaest mjeseci starom djevojčicom North.

Nagađanja o tome kako će izgledati vjenčanje ne prestaju pa tako mediji pišu da su mladenci na mjestu vjenčanja dali izgraditi repliku balkona na kojem su princ William i vojvotkinja Catherine izmijenili prvi bračni poljubac, no Kim i Kanyje to opovrgavaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene