Imala je 17 godina

Procurili detalji eksplicitnog dnevnika prinčeve seksualne robinje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je izašla vijest o skandalu oko maloljetnice koja je navodno bila seksualna robinja princu Andrewu, sada je izašla i njezina detaljna ispovijest.

Princ Andrew bio je pravi zavodnik u mlađim danima, a mrlje iz njegove prošlosti sada su izašle u javnost. Prvo je u procurio skandal oko maloljetne seksualne robinje, a sada je u britanskim medijima objavljen i njezin eksplicitan dnevnik.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton Ima četiri sobe, ali... William i Kate bacili su oko na dom bliskog člana obitelji, njihov im je pretijesan, ali neće sve proći lako?

Skandal na kraljevskom dvoru - 'Pedofil me pripremao da zadovoljim princa'

Riječ je o Virginiji Roberts koja danas ima 30 godina, a navodno je bila u tajnoj vezi s princem kada je imala 17 godina. U svojem je dnevniku opisala detalje njihovih susreta i što se sve događalo na kraljevskom dvoru. Nju je optuženi pedofil Jeffrey Epstein držao držao kao seksualnu robinju koju iskorištavao zajedno s nizom svojim utjecajnih prijatelja.

Otkrila je i to kako joj je Epstein platio 15 tisuća dolara za seks sa princom u New Yorku, Londonu i na Epsteinovom privatnom otoku. Navodi da je bila robinja od 1999. do 2002. kada je pobjegla u Australiju gdje i sada živi sa svojim suprugom. Podigla je optužnicu na sudu, a u novim dokazima otkriveni su i novi detalji.

'Završili smo zajedno u sobi nakon što smo plesali zajedno. Bilo mi je neugodno biti s njim makar on bio i princ. Pokušavala sam mu prirediti dobar show i polako sam se razgolitila i napunila kadu vrućom vodom. Andrew me lagano počeo ljubiti po vratu... pažljivo je dirao svaki dio mog tijela govoreći mi na uho komplimente o mojem bujnom tijelu. Bilo mi je neobično kada je počeo lizati moje nožne prste', otkrila je Virginija u svojem dnevniku te dodala kako je seks s princem trajao kratko, piše Radar Online.

U prinčevu je obranu stala njegova bivša supruga Sarah Ferguson, no drama oko maloljetne ljubavnice očito se tek zahuktava. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene