Uvijek originalna

Procurile fotografije najiščekivanijeg vjenčanja u svijetu slavnih!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Časopis People objavio je fotografije s jednog od najiščekivanijeg vjenčanja!

Kad su Angelina Jolie i Brad Pitt počeli planirati svoj 'veliki dan', nisu morali dugo smišljati savršeno vjenčanje - za to su imali svojih šestero djece.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Intimno vjenčanje za samo 20-ak prijatelja i članova obitelji održano je u Chateau Miraval u Francuskoj, a časopis People objavio je ekskluzivne fotografije vjenčanja, kao i Angelinine jedinstvene vjenčanice, koja je bila ukrašena crtežima njezine djece.

Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali se u tajnosti

Brad Pitt ponosno pokazao vjenčani prsten!

Maddox (13) i Pax (10) dopratili su mamu do oltara, Zahara (9) i Vivienne (6) bacale su latice ruža, a Shiloh (8) i Knox (6) nosili su vjenčano prstenje. Djeca su također pomogla i oko smišljanja bračnih zavjeta, a Pax je ispekao i tortu!

'Bilo nam je jako važno da su svi opušteni i da je dan ispunjen smijehom. Ovaj poseban dan podijelili smo s djecom i bili su to zaista sretni trenuci za našu obitelj', rekao je novopečeni bračni par za People.

Čak je i Angelinina vjenčanica bila odraz dječje kreativnosti. Luigi Massi, koji radi za Versace, ušio je desetke dječjih crteža u haljinu i veo. 'Luigi mi je poput člana obitelji i nisam mogla zamisliti da bi itko drugi osim njega obavio taj posao. On pozna djecu i bilo je baš zabavno napraviti takvu vjenčanicu', rekla je Angie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene