NIJE JEDINA

ZASTRAŠUJUĆE Procurila snimka na kojoj Angelina opisuje svoj ulazak u Iluminate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo nekoliko dana nakon vijesti o razvodu na internetu je objavljena bizarna snimka iz Angelinine prošlosti.

Samo nekoliko dana nakon što je Hollywoodom odjeknula vijest o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta u javnost je procurila snimka iz Angelinine prošlosti.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Riječ je o snimci koja je nastala 1999. godine, dok je glumica imala samo 23 godine. Na snimci Angie govori o procesu učlanjenja u sektu Illuminata kojoj su se pridružile brojne poznate osobe. U svojem svjedočanstvu otkriva jezive detalje koji prolaze svi neposredno prije ulaska u zajednicu uključujući silovanja i mučenje. Glumica je otkrila i detalj vezan uz njenu tetovažu. Naime, kako bi ušla u sektu Angelina je ubila zmiju koju je tetovirala kao dio inicijacije rituala.

'Mnogi to miješaju sa sado-mazohizmom. Vezan si jer te nešto mora držati, za nešto se moraš boriti, nešto od čega podivljaš', otkriva u zastrašujućoj snimci.Iako je strogo zabranjeno snimanje, Angelina je dijelove procesa inicijacije snimila i pokazala prijateljicama.

'Vidjela sam što je Angelina snimila te noći. Ljudi su mračni. Sjajno je kad imaš mogućnost zaviriti u nečiju seksualnost, ali ovo je tako čudno. Imam najčudnije kompromitirajuće snimke ljudi' rekla je jedna od njenih prijateljica čiji je identitet ostao zaštićen.

Ovom kultu nije se pridružila samo Angelina Jolie. Već godinama nagađa se o brojnim slavnim osobama koje su se pridružile Ilumminatima kako bi dobili moć i ostvarili uspjeh. Među poznatim imenima koja su se priključila sekti često se spominju najveća imena svjetske glazbene industrije među kojima su i Beyonce, njen suprug Jay Z, Rihanna i Lady Gaga.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene