Razočarana

Problemi u raju – Kim je dosadno?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su se mediji raspisali o tome kako pat uživa, čini se da medeni mjesec nije bio tako medeni.

Reality zvijezdi Kim Kardashian i reperu Kanyeu West očito se jako sviđa u Europi. Vjenčali su se u Firenzi u Italiji, medeni mjesec su proveli u Irskoj, a sada su u Pragu gdje su prisustvovali još jednom vjenčanju.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Na medenom mjesecu u Irskoj otišli u – kino?!?

Medeni su mjesec odlučili provesti na veoma neobičan način: viđeni su kako uživaju u prirodi, voze se biciklima i uživaju u irskom pivu Guinnes u lokalnom pubu i odlaze u kino. Možda im je samo na kratko dosadio glamur i luksuz i htjeli su na kratko uživati u 'običnim' stvarima, no možda je problem u nečem drugom.

Mediji nagađaju da su ipak nastupili određeni problemi jer je starleta u nedjelju viđena u New Yorku - sama! Kanye bi trebao u četvrtak biti u Austinu u Teksasu pa su nastupila nagađanja zašto je par već sada razdvojen, piše Hollywood Life.

'Kim je bila razočarana idejom da dio svog medenog mjeseca provede u kišnoj Irskoj. Ona je priželjkivala neku glamurozniju destinaciju koja bi se poklapala s njihovim talijanskim vjenčanjem. Pet dana u Irskoj bilo joj je teško izdržati pa je molila supruga da skrate taj boravak i preskoče i planirani jednodnevni izlet u Dublin', rekao je Izvor.

Budući da se Kim vratila sama u Los Angeles, i to bez vjenčanog prstena na ruci, neki se pitaju jesu li već počeli problemi u raju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene