drama se nastavlja

Priznanje privatnog detektiva koji je uhodio Severinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već se danima piše o sudskom procesu u koji je upetljana Severina i njezin bivši Milan Popović s kojim ima sina Aleksandra.

I dok Severina Vučković puni arene i oduševljava svoje obožavatelje, prava se trakavica i dalje odvija na sudu. Kada je njezin privatni život u pitanju, pod još je većim povećalom javnosti nakon što je prekinula sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem s kojim ima sina Aleksandra.

Pogledaj i ovo Milan Popović iznenadili imenom Milan Popović dobio peto dijete, njegova 28 godina mlađa supruga rodila je dječaka!

EKSKLUZIVNO Jedan dan sa Severinom: Pratili smo je na koncertu u Sava Centru!

Jutarnji list piše kako je Severinu pratio privatni detektiv, a došli su i do njegove izjave. 'Od odvjetnika sam saznao da zastupa jednu stranku koja ga je opunomoćila da u njeno ime sklopi ugovor o obavljanju detektivske djelatnosti, sve u cilju opservacije kretanja Severine Vučković i njezine dadilje, te Severinine brige o njezinom djetetu', izjavio je privatni detektiv koji je bio zadužen za taj posao.
Poznata pjevačica još je prošle godine prijavila policiji da nepoznati muškarci prate i slikaju njenog sina Aleksandra.

Inače, zakon o privatnim detektivima omogućuje promatranje, pratnju i snimanje na javnom mjestu. Severinin menadžer Tomica Petrović prošli je tjedan i zatražio javnu ispriku odvjetništva u službenom priopćenju za srpski Hello. 'Državne institucije molim da ovaj slučaj istraže do kraja kako majka i dijete više ne bi brinuli o svojoj sigurnosti', poručio je Petrović te naglasio kako su Severina i njezin sin zbog toga pretrpjeli ozbiljne traume.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene