Navodno zbog kćeri

Napustila opasni kult! Priscilla Presley konačno se oslobodila scijentologije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priscilla Presley napustila je scijentologiju nakon čak 40 godina vjernosti. Odluku je navodno donijela zbog kćeri.

Priscilla Presley odustala je od scijentologije nakon 40 godina vjernosti tom opasnom kultu. Religijski kult L. Rona Hubbarda okupio je mnoge slavne u Hollywoodu, a među imenima su i Tom Cruise, John Travolta, Elisabeth Moss. Priscilla Presley u kult je ušla 1977. godine, nakon što je Elvis preminuo. Vrbovali su članovi kulta nju i supruga i ranije, dok je Elvis bio živ, no on za to nije htio čuti.

Pogledaj i ovo Vratolomije Toma Cruisea - 14 Obožava adrenalin! Ovo su najluđe vratolomije Toma Cruisea za koje nije htio dvojnika: Od držanja za leteći avion do skakanja s litice!

Pogotovo kad je shvatio koliko novca traže. Tek nakon njegove smrti Priscilla se obratila Johnu Travolti i on ju je uveo u taj svijet. Po njihovim pravilima odgojila je i kćer Lisu Marie. Budući da je Lisa od scijentologije odustala prije tri godine, moguće da je i Priscilla zbog toga donijela svoju odluku. Pravila scijentologije nalažu da kad netko napusti tu religiju, zabranjeno je svim članovima komunicirati s tom osobu, pa makar se radilo i o članovima obitelji.

Pretpostavlja se da je Priscilla izašla kako bi mogla opet pričati sa svojom kćeri. Užasavajuća je i činjenica da, primjerice, posvojena djeca Toma Cruisea i Nicole Kidmann, Isabella i Connor, ne pričaju s majkom Nicole jer su odgojena u duhu scijentologije. Presley je navodno prijateljima rekla da joj je dosta scijentologije. Nije jedina. Iz te sekte izašli su i Demi Moore te glumica Leah Remini, koja je kasnije o svemu napravila i dokumentarac. Zbog ucjena se navodno brojni slavni boje napustiti scijentologiju pa se pretpostavlja da su iz tog razloga Travolta i Cruise još uvijek članovi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene