Bajkoviti životi

ZBOG NJIH PADAJU I KRUNE I u stvarnom životu intrigiraju javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihovi životi su kao iz bajke. Jednako intigriraju javnost kao i njihove prethodnice. Kate Middleton nije jedina...

Osim u bajkama, princeze i u stvarnom životu intrigiraju javnost. Nemaju izvršnu vlast, ali svaka njihova pojava se prati budnim okom te se sve češće pozornost usmjerava na njih, a ne na ostale članove kraljevske obitelji. Stoga vam donosimo slavne princeze koji su uvijek u prvom planu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Catherine Middleton zasigurno je najpopularnija princeza današnjice koju apsolutno svi vole. Britanska princeza obara s nogu ljepotom, jednostavnošću i šarmom. Svaki pokret vojvotkinje od Cambridgea svi pomno prate, a ona se savršeno snalazi u svim situacijama i spontanim potezima oduševljava javnost. Middleton očarava i svojim modnim odabirima te se sve što princeza obuče rasproda se u rekordnom roku.

Belgijska princeza Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein također je miljenica javnosti. Belgijska princeza i princ Amedeo nedavno su po prvi put postali roditelji kćerkice. Princeza Elisabetta, koja voli da je svi zovu 'Lili', bivša je talijanska novinarka koju se u javnosti uvijek može vidjeti dobro raspoloženu. Lili i princ Amedeo svojom ljubavnom pričom ostavili su sve bez daha. Naime, oženivši se Lili nakon sedmogodišnje veze, princ Amedeo je izgubio pravo na krunu jer nije tražio dozvolu dinastije da se oženi lijepom Talijankom. Princ je to namjerno napravio kako bi mogli živjeti neopterećeno, bez ikakvih zvaničnih uloga. Par se vjenčao u Rimu, a žive u New Yorku.

Letizia Ortiz Rocasolano je španjolska princeza koju svi obožavaju. Letizia je uspješna bivša novinarka koju je zbog njezinog obrazovanja, karijere i stava neovisne žene kraljevska obitelj prihvatila iako nije kraljevske krvi i iako je bila razvedena. Letizia se brzo priviknula na status princeze i na sve što on sa sobom nosi, a posebno se posvetila borbi za prava djece, edukaciju i kulturu. Letizia je zadobila simpatije Španjolaca i svijeta, a zbog svoje ljepote i stava proglašena je modnom ikonom.

Švedska princeza Sofia zahvaljujući svojoj ljepoti i elegantnosti često dobiva titulu buduće Catherine Middleton. Princeza je svojim stilom i ponašanjem pridobila simpatije javnosti, iako su na početku ljudi bili skeptični zbog njezine prošlosti. Naime, princeza je prije radila kao model i sudjelovala je u reality emisiji. Sofia i princ Carl-Philip su se vjenčali nakon petogodišnje veze te danas imaju sina Alexandera. Nakon vjenčanja princeza se prihvatila svih službenih dužnosti te se uključila u brojne humanitarne aktivnosti te je potpuno promijenila imidž u javnosti.

Princeza Charlene od Monaka je bivša olimpijska plivačica koja danas aktivno sudjeluje u svim službenim obavezama. Za razliku od svoga muža princa Alberta, koji se više puta našao u kontroverznim situacijama, princeza glasi za jednostavnu i elegantnu ženu koja je rado viđena na svim društvenim događanjima. Par ima dvoje djece, blizance Jacquesa Honoréa Rainiera i Gabrielle Thérèse Marie. Princeza Charlene je na glasu kao žena koja bira besprijekorne modne kombinacije i često dobiva pohvale za svoje modne odabire.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene