Kakva tuga...

"Njezina istina": Što je mislila o vjenčanju s Charlesom princeza Diana podijelila je samo sa sestrama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Diana izgubila je život u tragičnoj nesreći prije gotovo 20 godina. Povodom obljetnice, u javnost cure detalji dokumentaraca o obožavanoj princezi.

Bliži se 20. godišnjica tragične pogibelji princeze Diane, a povodom godišnjice izlaze polako u javnost detalji dokumentaraca posvećenih životu omiljene žene. Jedan od njih je i dokumentarni film National Geographica "Diana: In Her Own Words" u kojem koriste audio zapise iz brojnih intervjua koje je Diana davala medijima 1991. godine za knjigu o njezinom životu, piše Today. Dokumentarac otkriva da je Diana dan vjenčanja s Charlesom smatrala najgorim danom u svom životu.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Fatalna žena Zavodnica, ljubavnica, vojvotkinja: Tko je žena s kojom se princeza Diana nikada nije mogla mjeriti?

"Volim misliti da smo napravili dokumentarac iz njezinog gledišta. Ovo je njezina priča. Njezin stav, njezina istina", rekao je producent Tom Jennings. Princeza je preispitivala svoj odnos s Charlesom i nakon što su se zaručili. "Išla sam gore, ručala sa sestrama i rekla da se ne mogu udati. Ne mogu ovo učiniti. Ovo je nevjerojatno. One su bile divne. Rekle su mi da je kasno da se sada ustrtarim", rekla je tada Diana.

Najviše je Dianu smetala Charlesova veza s Camillom Parker Bowles i oko toga su se stalno svađali, pa čak i na medenom mjesecu. Osim toga, Dianu je mučila i slava te obožavanje javnosti. Kasnije se, pak, s tim pomirila i na stvari počela gledati drugačije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene