Ukrala pažnju

O potezu malene princeze Charlotte bruji cijeli svijet, to je stvarno bilo nešto preslatko!

Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Kate i William (FOTO: Getty) Kate i William (FOTO: Getty) +0 Kate i William (FOTO: Getty) Galerija

Samo nekoliko sati nakon što je rodila, Kate Middleton i princ William svijetu su predstavili i svoje treće dijete, a vojvotkinja je već i napustila bolnicu.

U kraljevsku obitelj u ponedjeljak je stigla još jedna beba. Kate Middleton i princ William dobili su i treće dijete, još jednog sina. Vojvotkinja od Cambridgea rodila je u 11 ujutro, a već nekoliko sati kasnije s tatom Williamom u posjet majci i bratu stigli su i četverogodišnji George i dvogodišnja Charlotte.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Dok su hodali prema bolnici, preslatki George i Charlotte držali su oca za ruku, a ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, malena je sve osvojila. Naime, djevojčica je sa smiješkom pozdravila okupljene fotografe i obožavatelje i uzbuđeno im mahala, a najupečatljiviji dio bio je kad se pred samim ulazom u bolnicu još jednom okrenula i pozdravila sve prisutne.

Unatoč tome što će djevojčica početkom svibnja imati tek tri godine, mnogi su primijetili da ima sve predispozicije koje čine jednu kraljicu. Većina korisnika društvenih mreža složila se da je malena Charlotte nešto najslađe što su vidjeli, kako pišu, te da u njoj vide Dianinu nasljednicu.

Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Princeza Charlotte potpuno je ukrala show, ona je preslatka djevojčica, a to kako je mahnula prisutnima zbilja je rastopilo moje srce'', jedan je od komentara.

Kate i William novog člana obitelji već su jučer u popodnevnim satima predstavili svijetu, a vojvotkinja je isti dan i napustila bolnicu.

Podsjetimo, Kate Middleton rodila je u ponedjeljak u bolnici St. Mary u Londonu, u luksuznom krilu Lindo. Iz Kensingtonske palače poručili su da je na svijet stigao zdrav dječak težak 3800 grama te da je princ William bio uz suprugu na porodu. Vojvotkinja Kate osjeća se dobro, sve je prošlo u najboljem redu, objavljeno je na društvenim mrežama. O Kate je brinuo tim od 20 liječnika, a ginekolozi Guy Thorpe-Beeston i Alan Farthing pratili su ovu, kao i prve dvije trudnoće. Novi član bit će peti u nasljednoj liniji za prijestolje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene