Obožavao svoje fanove

NIKAD NEĆE BITI ZABORAVLJEN Princeov posjed bit će pretvoren u muzej

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prerano preminula glazbena ikona Prince obožavao je svoje fanove, a njegova obitelj je stoga odlučila njegovo slavno imanje pretvoriti u muzej.

Nakon što je prošli tjedan legendarni glazbenik Prince preminuo u dobi od 57 godina, njegov posjed Paisley Park trebao bi postati muzej posvećen bogatom glazbenom nasljedstvu koje je Prince ostavio za sebe. 'Prince je uvijek bio privatna osoba, ali volio bi da njegova glazba ostane u sjećanju', kazao je Maurice Phillips, muž Princeove sestre Tyke Nelson koja će vjerojatno naslijediti svu imovinu i bogatstvo jer slavni pjevač navodno nije ostavio oporuku.

Pogledaj i ovo showbuzz zaista neobično Nicole Scherzinger podijelila s fanovima neobičan trenutak koji je doživjela u crkvi, svi se čude i komentiraju

Razlog zbog kojeg će Princeovo imanje biti pretvoreno u muzej su upravo njegovi vjerni fanovi, koje je obožavao. Neke od stvari koje bi se trebale naći u muzeju su suveniri i predmeti s turneja, njegovi bubnjevi i motor, te mnogobrojne nagrade koje je osvojio, iako za većinu njih nije baš mario, ali zato će fanovima zasigurno biti drago vidjeti ih.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene