NAJPOZNATIJI JEHOVIN SVJEDOK

TAJIO SVOJ IDENTITET Prince širio vjeru po domovima ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Oprostite, je li vam netko rekao da izgledate kao Prince?', pitala je članica Jehovinih svjedoka slavnog glazbenika..., a on je šutio.

Nedavno preminuli Prince živio je kao Jehovin svjedok, i to nikada nije skrivao. Nije mu bilo teško, u ime vjere, ići od vrata do vrata, kako bi ljudima pričao o kraljevstvu Božjem i širio vjeru. Uz to, nikada nije htio otkriti da je on zapravo taj Prince.

Pogledaj i ovo showbuzz zaista neobično Nicole Scherzinger podijelila s fanovima neobičan trenutak koji je doživjela u crkvi, svi se čude i komentiraju

James Lundstrom, glavni koordinator u Crkvi, prisjetio se kako je za vrijeme jednog prikaza jedna od članica pitala Princea: 'Oprostite je li vam netko rekao da izgledate kao Prince?' Kada ga je upitala njegovo ime dogovorio je sa Rogers Nelson, jer u zajednici se nikada nije predstavljao kao Prince.

U zajednici je još uvijek Larry Graham, pjevač i tekstopisac koji je i uveo Princea u zajednicu Jehovinih svjedoka.

Crkva i dalje oplakuje njegov gubitak.

 'Zvali smo ga brat Nelson, kao da smo svi potpuno jednaki, bio je dobar čovjek i brat tako da ga je jako tužno izgubiti, rekao je Lundstrom.

Njegovi fanovi su teško prihvačali činjenicu da je zvijezda koja je pisala hitove poput 'Jack U Off' i 'Sexy MF' predani Jehovin svjedok. S druge strane, mnogi koji su ga imali priliku zateći na svojim vratima s Biblijom u ruci, bili su iznenađeni. Jednom prilikom posjetio je mladi par u Minnesoti koji su pomislili kako želi iskoristiti njihovu kuću za set, no ubrzo su shvatili da je Jehovin svjedok i da im pokušava širiti Božju riječ.

Da podsjetimo, Prince je u četvrtak pronađen mrtav u dizalu svoje kuće u predgrađu Minneapolisa, a prema riječima njegove glasnogovornice uzrok smrti neće biti poznat još najmanje četiri tjedna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene