Dirljivo

Princ William otvoreno o smrti majke: "Tužan sam jer je moja djeca nikada neće upoznati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U dirljivom intervjuu, koji je dao za britanski GQ, princ William je progovorio o smrti svoje majke.

Princ William je u iskrenom i otvorenom intervjuu progovorio o mnogim stvarima iz svog privatnog života. Govorio o obiteljskom životu, ali i kako bi volio da je njegova pokojna majka mogla upoznati njegovu suprugu i djecu te kako mu je trebalo punih 20 godina da prihvati njezinu smrt.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kada je 1997. godine princeza Diana poginula u stravičnoj prometnoj nesreći u Parizu, princu Williamu je bilo tek 15 godina, a sada je rekao kako bi volio da je još uvijek živa kako bi mogla gledati njegovu djecu kako rastu te je dodao da će se svim snagama boriti da njegova djeca imaju normalan život.

"Trebalo mi je gotovo 20 godina da dođem do ove faze. Moja patnja i tuga nisu iste kao kod većine ljudi jer svi znaju za tu priču i svi znaju moju majku. Volio bih da je tu, da mi može dati savjet. Volio bih da je upoznala Catherine i da je mogla uživati u svojim unucima i gledati ih kako rastu. Tužan sam jer znam da je to nemoguće i da je moja djeca neće nikada upoznati", rekao je princ William za GQ.

William je također progovorio i o privatnom životu, ističući kako mu je upravo njegova obitelj dala stabilnost. "Bez obiteljske stabilnosti ne bi mogao dobro obavljati svoj posao. Svoju djecu želim odgajati u sretnom, stabilnom i sigurnom svijetu i to nam je jako važno. Želim da George odrasta u stvarnom okruženju, a ne u četiri zida palače. Borit ću se da oboje imaju normalan život", izjavio je princ.

Povodom intervjua on je sa suprugom Kate Middleton i njihovo dvoje djece, Georgeom i Charlotte, te psom Lupom, pozirao u vrtu njihova obiteljskog doma.

 

In the most candid interview he has ever given, Prince William, the Duke of Cambridge speaks to Alastair Campbell in the July issue of @BritishGQ, out Thursday. Link in bio for more. #PrinceWilliam #mentalhealth @heads_together ( #normanjeanroy) @dylanjonesgq #GQ #GQmagazine #GQUK

A post shared by British GQ (@britishgq) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene