Princ potaknuo šuškanja

Ipak nije trudna - Kate uhvaćena kako pije vino!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šuškanja o drugoj bebi u kraljevskoj obitelji potaknuo je i sam princ William tijekom turneje po Australiji.

Britanski princ William, koji je upravo na turneji po Novom Zelandom sa suprugom Catherine i njihovim osmomjesečnim sinčićem, princom Georgeom, očito planira povećati obitelj jer je dao naslutiti da bi drugo dijete moglo biti na putu, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Dvostruka pobjeda na Novom Zelandu- Kate Middleton čak dva puta nadmašila supruga!

Tijekom susreta sa Cynthiom Read, koja je isplela šal od vune merino kao službeni dar Novog Zelanda za rođenje malog princa u srpnju, William je izjavio: 'Možda ćete uskoro morati isplesti još jedan šal'

Cynthia Read uvjerena je da se princ nije šalio, jer 'Način na koji je to rekao bio je kao da mi je povjerio tajnu', otkrila je novinarima. Dodala je kako je Catherine oduševljena šalom koji 'George često nosi'.

Catherine je na službenom prijemu u četvrtak navečer pila samo vodu što je potaknulo medijska nagađanja da je vojvotkinja trudna.

U nedjelju je britanski prinčevski par bio u Dunedinu na jugu otoka i prisustvovao misi na Cvjetnicu u anglikanskoj katedrali sv. Pavla. No izgleda da su sva nagađanja o drugoj bebi samo nagađanja jer su Kate i William viđeni na vožnji rijekom brzim gliserom, a lijepa vojvotkinja je viđena i kako uživa u čaši crnog vina.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene