Iskreno

Princ William otvoreno progovorio o princezi Diani

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Napustila nas je prije 18 godina, ali njene riječi i njena postignuća i dalje žive.

'Child Bereavement UK' organizacija je čije je osnivanje pomogla pokojna princeza Diana prije 21 godinu. Na obljetnicu organizacije princ William progovorio je o svojoj pokojnoj majci o tuzi s kojom se morao nositi kao dječak. 'Moja majka je tada znala, a ja sam shvatio sada, tuga je najteža emocija s kojom se bilo koji roditelj i dijete moraju nositi'.

Pogledaj i ovo Princ William Ne može to podnijeti Princa Williama jedna stvar oko nove sezone ''Krune'' iznimno je naljutila: ''Iznova iskorištavaju mamu...''

Burrell: 'Čekao sam je da se vrati kući' - stravična nesreća u tome ju je spriječila

'Prije 21 godinu moja je majka ovdje držala govor, a 15 godina kasnije i ja sam primio poziv da se priključim ovoj humanitarnoj organizaciji koja mi je vrlo draga', rekao je princ. 'Moja majka bila je odlučna u tome da pomogne onima kojima je to potrebno i siguran sam da bi sada bila ponosna na sve što je ova organizacija postigla'.

Princ William objasnio je kako kao otac dvoje djece jako dobro razumije probleme s kojima se princeza Diana susretala pri radu u ovoj humanitarnoj organizaciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene