PRVI PUT U POVIJESTI

PRINC WILLIAM Na naslovnici gay časopisa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William je prvi član kraljevske obitelji koji se fotografirao za naslovnicu jednog gay magazina.

Samo nekoliko dana nakon tragedije u noćnom klubu u Orlandu, britanski gay časopis 'Attitude' objavio je intervju s princom Williamom, koji krasi i naslovnu stranu tog časopisa u Velikoj Britaniji.

Pogledaj i ovo Princ William Ne može to podnijeti Princa Williama jedna stvar oko nove sezone ''Krune'' iznimno je naljutila: ''Iznova iskorištavaju mamu...''

Povod intervjuu je kampanja protiv maltretiranja ljudi zbog njihove seksualne orijentacije. Princ William je tako ujedno postao prvi član kraljevske obitelji koji je osvanuo na naslovnici LGBT medija.
William je na ovaj način zapravo nastavio slijediti korake koje je prethodno napravila njegova majka, princeza Diana. Ona je između ostalog podržavala LGBT populaciju i ljude oboljele od HIV-a.

U intervjuu je tako izjavio kako diskriminacija na osnovu seksualnog opredijeljenja ima razarajući utjecaj na mentalno zdravlje LGBT osoba. Također je rekao kako nitko ne bi trebao biti zlostavljan zbog svoje seksualnosti i trpjeti mržnju koju su doživjeli ti mladi ljudi.

'Želim svakoj mladoj osobi koju su zlostavljali zbog seksualnosti poručiti: Nemojte to trpiti! Razgovarajte sa odraslom osobom kojoj vjerujete, sa prijateljem ili nekom od organizacija kojevam mogu pomoći. Budite ponosni na sebe i nemojte se ničega stidjeti', poručio je princ William.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene