Najteža trauma

Princ William o majčinoj smrti: "Šok je ono najstrašnije, i još ga osjećam..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najteža trauma dogodila se princu Williamu kada mu je bilo svega 15 godina. Majka mu je poginula u iznenadnoj prometnoj nesreći...

Samo nekoliko dana nakon što je britanski princ Harry javno progovorio o dvjema kaotičnim godinama tijekom kojih se nije uspijevao suočiti sa smrću majke i o rubu sloma nakon kojega je u kasnim dvadesetima potražio pomoć psihijatra, i njegov stariji brat William javno je rekao da su posljedice šoka zbog preranog gubitka majke kod njega prisutne i nakon dvadeset godina.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

"Šok je bio strašan i.... dvadeset godina nakon majčine smrti... još uvijek je prisutan", rekao je William u BBC-jevu dokumentarcu koji će se prikazati u četvrtak navečer pod nazivom "Mind Over Marathon". Film prati grupu trkača s mentalnim poremećajima dok se pripremaju za Londonski maraton. "Šok je ono najstrašnije... I još uvijek ga osjećam. I nakon dvadeset godina. Ljudi misle da šok ne može toliko trajati, ali traje. To je toliko moćan i snažan trenutak u životu koji te nikad ne napusti. Samo se naučiš s time nositi", rekao je William u razgovoru s Rhain Burke.

Harry, William i njegova supruga Kate vode kampanju za mentalno zdravlje "Heads Together", a upravo ta kampanja pokrovitelj je ovogodišnjega Londonskog maratona koji se održava ovaj vikend.

Prije nekoliko dana Williamov mlađi brat, princ Harry u velikom intervjuu za Daily Telegraph otkrio je da se dugo nije uspijevao suočiti s majčinom smrću te da je nakon dugog razdoblja nemira potražio pomoć psihijatra. Diana, princeza od Walesa, poginula je u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. dok su ju lovili paparazzi. Williamu je tada bilo 15, a Harryju 12 godina. (Hina)



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene