Hm?

Princ William: 'Kateina frizura je prava noćna mora!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za njezinom dugom bujnom kosom mnoge žene gledaju sa zavišću, no izgleda kako njezin suprug ima drugačiju viziju... ili?

Princ William bio je u humanitarnoj posjeti centra za beskućnike gdje je upoznao mnoge ljude kojima treba krov nad glavom. Osim toga, upoznao je i mnoge poslovne savjetnike koji usmjeravaju beskućnike kako se vratiti na pravi put.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Kate Middleton postala internetski hit - Nije li ovo najsimpatičnije kolutanje očima?

Kate ovoga puta nije bila s njim, no o njoj se ipak pričalo. Točnije, pričalo se o njezinoj bujnoj dugoj kosi. William se našalio na račun supruge kada je upoznao frizerku u centru za beskućnike koja je mentorirala druge koje su poželjeli naučiti tajne savršene frizure. Tada se princ našalio kako je 'frizura njegove supruge prava noćna mora', a simpatije je pokupio i na doručku u prihvatilištu, piše Daily Mail.

Njegova trudna supruga je pak bila na drugoj strani grada gdje je volontirala u dječjem centru, a mnogi su ostali iznenađeni kada se pojavila u trenirci – i tada je opet sve oduševila. Očito je kako miljenica Britanaca rijetko kad pogriješi!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene