Povukao se iz javnosti

Tužna vijest iz Buckinghamske palače: Princ Philip hitno odvezen u bolnicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Philip preventivno je odvezen u bolnicu King Edward VII u Londonu, gdje će mu se liječiti infekcija koja je posljedica njegovih sadašnjih zdravstvenih tegoba.

96-godišnji Princ Philip preventivno je odvezen u bolnicu King Edward VII u Londonu, rekli su iz Buckinghamske palače. Vojvoda od Edinburgha, dodaju, dobro je raspoložen te mu je žao što neće moći pratiti kraljicu Elizabetu II na tradicionalnoj svečanosti državnog otvorenja parlamenta. Kraljica će na svečanosti održati govor, a umjesto Philipa, pratit će je Charles, princ od Walesa. Kraljevska obitelj objavila je još u svibnju da će princ Philip najesen prestati obavljati sve javne dužnosti.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta, princ Philip, princeza Anne i kralj Charles Nije mu moglo biti svejedno Princa Philipa duboko je povrijedila i uzrujala jedna stvar, evo zašto je čak razmišljao i o tužbi!

"Vojvoda više neće odlaziti u posjete, ali će s vremena na vrijeme obilaziti događaje koje odabere", poručili su iz palače. Princ je u posljednjih nekoliko godina više puta bio hospitaliziran. Patio je od bolova u prsnom košu zbog začepljene koronarne arterije. Prije šest godina ugrađen mu je stent pomoću kojeg je bio spriječen srčani udar. Palača je i tada rekla da ide na 'preventivno liječenje'. Vojvoda od Edinburgha u bolnici je zbog plućne infekcije završio i 2008. godine. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene