nakon hitne hospitalizacije

Stanje mu se popravlja: Princ Philip izašao iz bolnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filip, vojvoda od Edinburgha, primljen je u bolnicu iz opreza radi liječenja infekcije koja je posljedica prethodne bolesti.

Princ Philip, 96-godišnji suprug britanske kraljice Elizabete II., pušten je u četvrtak iz bolnice u koju je bio primljen dan prije zbog infekcije, objavila je Buckinghamska palača.Philip, vojvoda od Edinburgha, primljen je u bolnicu iz opreza radi liječenja infekcije koja je posljedica prethodne bolesti.

Pogledaj i ovo Princ Filip (Foto: Getty Images) Nema više vožnje Princ Filip predao vozačku dozvolu nakon automobilske nesreće koju je nedavno prouzročio

"Vojvoda od Edinburgha izišao je jutros iz bolnice", kazao je glasnogovornik Buckinghamske palače. Princ je u posljednjih nekoliko godina više puta bio hospitaliziran. Patio je od bolova u prsnom košu zbog začepljene koronarne arterije. Prije šest godina ugrađen mu je stent pomoću kojeg je bio spriječen srčani udar. Palača je i tada rekla da ide na 'preventivno liječenje'. Vojvoda od Edinburgha u bolnici je zbog plućne infekcije završio i 2008. godine. (Hina/M.B.)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene