459008
459008
459008
459008
459008

PREVIŠE BLISKI Nisu skidali osmijeh s lica, što će reći Meghan?

  • , 01.12.2016., 16:13
  • Autor:
  • komentara

Bliski susret princa i pjevačice.

 
 
 
 
Princ Harry i Rihanna (Foto: Getty) - 2
Princ Harry i Rihanna (Foto: Getty) - 2

I to se dogodilo. Princ Harry upoznao je RiRi. Trenutak za pamćenje zabilježili su fotografi kojima nije promaknuo niti jedan detalj. Prilikom prvog upoznavanja koji se dogodio na Barbadosu, Harry je bio oduševljen, a osmijeh na licu nije mogao sakriti.

Princ Harry i Rihanna (Foto: Getty)

Druženje su kasnije nastavili na slavljeničkom koncertu koji se održao povodom 50 godina nezavisnosti Barbadosa.

Princ Harry i Rihanna (Foto: Getty) - 5

Rihanna je izabrala plavu haljinu i žuto nalakirane nokte (to su inače boje na zastavi Barbadosa) za susret s princom Harryjem, a za nastup je odabrala sasvim drugačiju kombinaciju.

Princ Harry i Rihanna (Foto: Getty)

No, princu Harryju bilo je jedino važno uživati u dobrom društvu.

Princ Harry i Rihanna (Foto: Getty) - 1

Čini se kako je vješti šarmer budući da je uspio nasmijati Rihannu tijekom svečane ceremonije i to pred 20 tisuća ljudi. Tko zna šta će na njihovu bliskost reći nova Harryjeva djevojka, Meghan Markle. 
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se