U šoku

Princa su odveli s mjesta nesreće zbog straha od terorizma!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Motorist iz prinčeve pratnje zaletio se u taksi dok su princa vozili na skup na kojem je trebao govoriti. Mislili su da se radi o terorističkom napadu!

Princ Harry rukama se uhvatio za glavu i gledao što se događa dok su ga užurbano odvozili s mjesta nesreće! 

Pogledaj i ovo Prinčevi Harry i William u mlađim danima Sve je počelo još 2002. Od privržene braće pa do prve ozbiljne svađe Harryja i Williama, jedan je morao uvijek podnijeti žrtvu: "To je bila uloga koju smo svi mi oblikovali za njega"

Princ će trideseti rođendan dočekati bogatiji za 10 milijuna funti!

Dok se automobil s Harryjem kretao ka svom odredištu, jedan od motorista iz pratnje, zaletio se u taksi koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Harry je inzistirao da se auto zaustavi kako bi vidio što se dogodilo, no zbog sigurnosnih razloga to nije bilo moguće. Posumnjali su kako se radi o terorističkom napadu i princa odmah odvezli s mjesta nesreće. 

Policajac koji se zabio u taksi odletio je deset metara od nesreće a vozača taksija vatrogasci su morali izvlačiti iz olupine. 

Princ nije ozlijeđen a taksist i policajac se nalaze u bolnici na oporavku. Metropolitan policija utvrđuje okolnosti nesreće kako bi utvrdili radi li se o namjernom incidentu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene