ne želi tron

Princ Harry razmišljao o odlasku: "Osjećao sam da želim van iz obitelji"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Osjećao sam se kao da želim van", rekao je Harry u razgovoru za tjednik Mail on Sunday, referirajući se na godine nakon što je napustio vojsku.

Princ Harry je razmatrao da napusti britansku kraljevsku obitelj, izvještavaju novine u nedjelju, nekoliko dana nakon što je u drugom razgovoru otkrio da nijedan član obitelji ne želi tron.
"Osjećao sam se kao da želim van", rekao je Harry u razgovoru za tjednik Mail on Sunday, referirajući se na godine nakon što je napustio vojsku.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naglasio je da je tada osjećao gnjev jer je vojsku morao napustiti tijekom posjeta Afganistanu 2007. kad su mediji otkrili detalje o njegovoj lokaciji. Dok sam bio u vojsci "nisam bio princ, bio sam samo Harry", pojasnio je taj 32-godišnjak koji je ipak nastavio ispunjavati svoje kraljevske dužnosti zbog odanosti svojoj baki, kraljici Elizabeti II.

Kraljica ima 91 godinu, a idući u redu za tron je njezin sin i Harryjev otac, princ Charles. "Postoji li član obitelji koji želi biti kralj ili kraljica? Mislim da ne, ali ćemo obavljati svoje dužnosti na vrijeme", zaključio je princ Harry. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene