456818
456818
456818
456818
456818

UHVAĆENA ISPRED PALAČE Glumica provela noć kod princa Harryja

  • , 11.11.2016., 22:20
  • Autor:
  • komentara

Meghan Markle i princ Harry više se ne skrivaju. Sam je potvrdio vezu, nastojeći zaštitii svoju curu od medija.

 
 
 
 
Meghan Markle (Foto: Getty)
Meghan Markle (Foto: Getty)

Princ Harry potpuno je izgubio glavu za prelijepom glumicom Meghan Markle. Nakon što je potvrdio njihovu vezu te se usput obrušio na medije jer je maltretiraju, Harry je i novom informacijom dokazao da s Meghan misli ozbiljno.

Naime, Daily Mail fotografirao je Megan ispred Kensingtonske palače s namirnicama. Glumica očito već provodi dane i noći u palači, gdje Harry živi. Fotografirana je u ležernom izdanju, noseći Harryjevu šiltericu.

Njoj se nastojala kamuflirati kako je mediji ne bi prepoznali, no uzalud. Britanci već godinama čekaju da se omiljeni princ zaljubi i skrasi, pa ne čudi preveliki interes koji vlada za Markle. Poznato je i da je Harry ljepoticu već upoznao s ocem Charlesom te ju je nedavno posjetio na setu serije "Suits", kojom se Meghan proslavila.

Princ Harry i Mehgan Markle (FOTO: GETTY)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se