447818
447818
447818
447818
447818

PONOVNO GA IZAZVAO Princ Harry u dvoboju s Usain Boltom

  • , 26.08.2016., 14:06
  • Autor:
  • komentara

Nakon prve runde utrke na Jamajci, čini se kako princ Harry zahtijeva i drugu rundu.

 
 
 
 
Usain Bolt i princ Harry (Foto: Getty)
Usain Bolt i princ Harry (Foto: Getty)

Čini se kako Usainu Boltu ovih dana stvarno ne ide. Prije nekoliko dana u svjetskim medijima pojavile su se golišave slike njega i njegove ljubavnice za koju se ispostavilo da je udovica bivšeg narko bossa.

Usain Bolt (Foto: Screenshoot/ Twitter)

Iako je pokazao kako je najbrži na svijetu, ovaj ga je put na utrku izazvao princ Harry. Potomak plave krvi iskoristio je Twitter kako bi atletičaru čestitao, a zatim i izazvao na dvoboj.


Naime, još 2012. godine prilikom posjeta Jamajci princ Harry se okušao u utrci sa najbržim čovjekom na svijetu te ga uspio poraziti.

Usain Bolt i princ Harry (Foto: Getty)

Dakako, ta je utrka bila revijalnog karaktera, a čini se kako je princ mislio ozbiljno. Četiri godine kasnije princ traži drugu rundu. 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se