Uspješno obavljeno!

FOTO Prvi zadatak malenog princa – igranje u vrtiću!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osmomjesečni princ George obavio je svoj prvi službeni zadatak.

Kraljevski par Kate Middleton i princ William sa svojim sinčićem malim Georgeom nastavljaju osvajati simpatije na svom službenom putovanju u Australiju i Novi Zeland.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Jedino on može oteti pažnju s omiljene vojvotkinje

Maleni George, rođen u srpnju prošle godine, upravo je odradio i prvu službenu obvezu, a to je da se s drugom djecom igrao u vrtiću u Wellingtonu.

 

Slatkom dječačiću nije silazio osmijeh s lica pa je osvojio srca svih prisutnih. Maleni se princ družio sa desetero vršnjaka koji su za ovu prigodu izabrani kako bi predstavljali bogatu kulturnu raznolikost Novog Zelanda.

 

'Roditelji djece koja su bila prisutna dolaze iz raznih zajednica Novog Zelanda, uključujući Maore, Samoance, osobe kineskog porijekla i istospolne parove. Ovo je vrlo multikulturna zemlja i željeli smo da Vojvoda i Vojvotkinja upoznaju ljude iz svih zajednica', rekao je predstavnik Plunketta, organizacije za brigu djece koja je odabrala djecu koja je sudjelovala u druženju s princom Georgeom.

Mala obitelj tek je započela turneju koja će trajati tri duga tjedna. Svoje putovanje nakon Nowog Zelanda britanska kraljevska obitelj nastavlja po Australiji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene