Marš Middletona

Princ ogorčen na Middletone: 'Ponaša se kao kraljica!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charles je izjavio kako mu smeta 'middletonizacija' unukova života.

Nakon rođenja prvog unuka, prijestolonasljednika Georgea, princ Charles je sretan naglasio kako se radi o 'apsolutno jedinstvenom trenutku u životu'. No, skoro dvije godine nakon rođenja malenog Georgea, Charles se bliskim prijateljima pojadao kako unuka ne viđa dovoljno i kako mu je dodijeljena periferna uloga u njegovu životu.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Izgledala je poput kraljice, no ipak su joj našli zamjerku!

Srž njegovih frustracija leži u, kako je rekao, 'middletonizaciji' Williamova i Georgeova života i količini vremena koju provode s Kateinom obitelji. Isfrustrirani Charles cijelu je situaciju nazvao 'maršem Middletona' te dodao: 'Ne daju mi da vidim vlastitog unuka!', piše Daily Mail.

Na tragu Charlesovih jadikovki, blizak je izvor otkrio kako je Georgeova baka Carole Middleton preuzela glavnu ulogu u životu budućeg engleskog kralja. 'Ona određuje kada George ie drijemati, što i kada jede. Ponaša se kao kraljica Carole!'.


Princ George: Medenjak kojeg bi od dragosti uštipnuli za obraščić

Princ William i vojvotkinja Kate žive na kraljičinu imanju u Norfolku, a Middletoni su iznimno česti gosti. Jako rijetko posjećuju Charlesov dom u Gloucestershireu, a vjeruje se kako William želi zaštiti svoju malu obitelj od života pod medijskim povećalom te ih poštediti brojnih protokolarnih obaveza.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene