pravi emotivac

Rijetki trenuci: Princ otkrio svoju intimu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanski princ Charles iskreno je govorio o odnosu sa suprugom Camillom u intervjuu CNN-u uoči njihova posjeta SAD-u idućeg tjedna.

'Uvijek je divno imati nekoga tko vas razumije i potiče. Iako se ona uvijek šali kad uzimam stvari preozbiljno. I to pomaže', rekao je princ Charles o svojoj supruzi. Kraljevski par bi u SAD trebao stići u utorak, a u četvrtak se sastati s predsjednikom Barackom Obamom u Bijeloj kući.

Pogledaj i ovo Kralj Charles Teški dani Osoba blisku kralju otkrila nove detalje o njegovu stanju, zbog nečega je posebno frustriran: "Razumije sve, ali..."

Princ Charles ogorčen jer mu Middletoni ne daju da vidi unuka Georgea

Kada su 2005. prvi put posjetili SAD, Camillu su dočekali prosvjednici s transparentima poput "Camilla, ti nikad nećeš biti Lady Di", aludirajući na prvu Charlesovu suprugu Dianu koja je poginula u automobilskoj nesreći nakon razvoda od Charlesa. No, anketa CNN-a pokazala je da se samo 35 posto Britanaca protivi tome da Camilla postane kraljica kada Charles preuzme monarhiju. Godine 2005. tomu se protivilo 73 posto ispitanika.

Charles je rekao da je Camilla odradila sjajan posao baveći se problemom osteoporoze od koje su umrle njezina majka i baka te promičući pismenost. 'Jako puno se smijemo. Ona uvijek gleda vedru stranu života, hvala Bogu', rekao je Charles.

Charles (66) prisjetio se više od dvadeset posjeta SAD-u u proteklih 50 godina, uključujući i onaj 1970. kada je zajedno sa sestrom Anne pozvan da odsjedne u Bijeloj kući u kojoj je tada stolovao Richard Nixon. 'Bilo je to u vrijeme kada su me željeli oženiti za Patriciu Nixon', rekao je Charles misleći na kći bivšeg američkog predsjednika. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene