Velika ljubavna priča

SKANDALOZNA LJUBAV CHARLESA I CAMILLE Nikad se nisu prestali voljeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrijeme je za podsjećanje na jednu od najvećih ljubavnih priča suvremene britanske povijesti - onu princa Charlesa i njegove Camille.

Ovih dana u Hrvatskoj su princ Charles i vojvotkinja Camilla glavna vijest. Jučer su dan proveli u Zagrebu, susreli su se s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović te premijerom Oreškovićem, a potom su imali i svečanu večeru na Pantovčaku. Šezdesetak uglednika iz Hrvatske uživalo je u svečanom meniju sa Charlesom i Camillom, koji su pokupili simpatije svih. Svoje putovanje nastavili su u Slavoniji, gdje posjećuju Osijek i Đakovo. No, nećemo mi ovdje vama prepričavati što su Charles i Camilla jeli, pili i s kim su se rukovali.

Upoznali se na utakmici pola

Pogledaj i ovo showbuzz Prizor koji je iznenadio Portret princeze Diane koji javnost još nije vidjela ugledao svjetlo dana, mnogi se slažu da fotografija na prvu odaje jasnu stvar

Vrijeme je za podsjećanje na jednu od najvećih ljubavnih priča suvremene britanske povijesti. Ova ljubav prkosila je svemu, i na kraju uspjela. A sve je počelo na utakmici pola davne 1970. godine. Tog dana upoznali su se ovi mladi 23-godišnjaci. Camilla Shand, rođena je u imućnoj obitelji sa zanimljivom povijesti. Njena prabaka Alice Keppel, naime, bila je ljubavnica kralja Edwarda VII dugo godina. Otac joj je bio poduzetnik, a majka socijalna radnica, a Camilla je imala savršeno djetinjstvo. Pripadala je visokom društvu, a u jednom od takvih upoznala je princa Charlesa.

Dakle, princ Charles i princeza Camilla upoznali su se 1970. godine, kada su imali svega 23 godine. Odmah su počeli vezu, no ona je naprasito prekinuta kada je Charles dobio poziv za mornaricu. Nije molio Camillu da ga čeka, pa ona to nije ni napravila. Udala se za svog dugogodišnjeg udvarača Andrewa Parkera Bowlesa, s kojim je dobila i dvoje djece. Ipak, ljubav nije prestala, a Camilla i Charles ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima. Bili su, prijateljski, toliko bliski da je Charles bio kum njezinom sinu 1975. godine. Nastavljali su se viđati i družiti u svojim krugovima. A druženje je navodno bilo prilično intimno.

Prema riječima Jonathana Dimblebyja (Charlesovog službenog biografa, op.a.), Charles i Camilla počeli su svoju izvanbračnu avanturu 1986. godine. Čak su 1992. godine procurili seksi razgovori koje su Charles i Camilla vodili od 1989. nadalje, a tabloidi su sve objavili. Shodno tome, Charles je priznao nevjeru, a o svemu je progovorila i princeza Diana, rekavši da njihov brak nije imao šanse. Naime, u njemu ih je uvijek bilo troje.

'Volim te i ponosan sam na tebe'

'Znam da bi me oživio. Ne mogu podnijeti nedjelju navečer bez tebe', rekla je Camilla Charlesu tijekom njihovih razgovora. 'A što je sa mnom? Problem je jer te trebam nekoliko puta tjedno?', zapitao je potom Charles. 'Onda to i napravi. Ja tebe trebam cijeli tjedan. Cijelo vrijeme', kazala mu je tadašnja ljubavnica Camilla. Potom se Charles dosjetio kako bi se to moglo riješiti! 'Želio bih živjeti u tvojim hlačama cijelo vrijeme. Sve bi bilo lakše. A da sam tek tampon. Kakva sreća', pričao je princ. Camilla se nasmijala i nazvala ga idiotom, ali ideju je smatrala savršenom. Nisu, doduše, Camilla i Charles bili isključivo u seksualnoj aferi. Bilo je tu emocija i ljubavi. 'Volim te i ponosan sam na tebe', rekao je Charles Camilli u jednom od telefonskih razgovora. Ona ga je odvratila od ideje. 'Ne budi smiješan. Nisam nikada ništa postigla', kazala je Camilla. 'Tvoje najveće postignuće je što me voliš', rekao jo joj je Charles, a Camilla je dodala da je to najlakša stvar na svijetu. Razgovor potom nisu mogli završiti još neko vrijeme, govoreći jedno drugom koliko se vole.

Camilla se razvela 1995. godine, a Charles 1996.

Očito, znala je to britanska javnost, a priznao i sam Charles, Camilla nikad nije bila završena priča. Princ ju je uvijek volio. Nakon što je princeza Diana poginula 1997. godine, Charles i Camilla svoju su vezu držali u tajnosti, a u javnosti su se zajedno pojavili tek 1999. godine. Zaručili su se nekoliko godina poslije, a vjenčali u travnju 2005. godine. Jedan od uzvanika rekao je kako je tijekom zdravice Charles jednostavno nazdravio, poručivši kako voli Camillu. Prihvatili su je i Charlesovi sinovi Harry i William, pa je tako Harry jednom prilikom rekao da je Camilla njihovog oca učinila vrlo sretnim. Sa Camillom, princ Charles je našao svoju srodnu dušu i najbolju prijateljicu. Ova inteligentna i vrckava žena nikad nije prestala nasmijavati i privlačiti princa Charlesa - ljubav svog života.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene