Napokon progovorio

Primož odgovara Anđi: Čemu besramne priče o pornićima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Primož Dolničar, bivši suprug Anđe Marić, tijekom ovog tjedna napokon je progovorio u medijima.

Primož se tijekom ovog tjedna otvorio medijima, ali je rekao kako neće komentirati sami sudski spor oko prava nad skrbništvom sina Gašpera jer to nikad nije doživio kao bitku ili dokazivanje tko je od njih dvoje bolji čovjek ili roditelj.

>> Anđin bivši muž na sudu zbog psihičkog i fizičkog zlostavljanja

Pogledaj i ovo showbuzz IMA 90 KILOGRAMA NEPREPOZNATLJIVA Šokirala svojom fotografijom iz mladosti

Ipak, Primož kaže kako se nije osjećao kao pobjednik nakon što mu je sud dodjelio skrbništvo nad sinom i alimentaciju od 150 eura mjesečno jer bi bio najsretniji kad bi se on i Anđa, bez uplitanja sa strane, mogao dogovoriti oko skrbništa za 9-godišnjeg Gašpera.

'Iskreno se nadam da je dogovor između nas još moguć, bez obzira na sve što se proteklih godina događalo na sudu i ono što je moja bivša supruga izgovorila o meni u hrvatskim medijima', rekao je Primož za časopis Gloria.

Dodaje kako mu je teško čitati Anđine napade, posebno zbog sadašnje partnerice Nine Dolničar i Gašpera. 'Anđa i ja trebali smo naš odnos rasčistiti između sebe ili na sudu, bez izlaska u medije', zaključuje 39-godišnji Slovenac.

Njega je sa sadašnjom partnericom upoznala upravo Anđa i to još 2007. godine. Tad su radile zajedno u jednoj marketinškoj agenciji. Naime, Primož je maštao o kupnji seoskog imanja koji bi pretvorio u turistički objekt, a Nina je imala isti san pa ih je Anđa 'spojila'. Osnovali su zajedničku tvrtku i otvorili kafić, a danas imaju zajednički restoran, žive u sretnoj vezi iz koje se rodio i mali Gaber.

'Ljudski mogu razumjeti Anđinu povrijeđenost i poriv za osvetom zbog moje novopronađene sreće. Ali čemu te besramne priče o pornićima i poligamnoj zajednici', pita se Primož koji je sad, kako kaže, jako sretan u životu te bi volio zatvoriti i ovo poglavlje.

Nina Dolničar: Anđa nas je upoznala

Nina Dolničar, sadašnja partnerica Primoža je na pitanje jesu li ona i Anđa bile prijateljice, odgovorila: 'Mi smo bile kolegice na poslu. Nismo se dobro poznavale da bi bile prijateljice, ali dobro smo se razumjele i zabavljale. Ona me upoznala s Primožem', izjavila je.

Primož Dolničar i Anđa Marić

2000. godine su se Anđa i Primož upoznali tijekom jedne revije

2001. godine potvrdili su svoju vezu

2003. godine su se vjenčali u Ljubljani i dobili sina

2010. godine par se službeno razvodi

2013. godine sud u Ljubljani dodjeljuje skrbništvo nad Gašperom ocu

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene