Iznenadna smrt

Prijatelji o smrti 31-godišnjeg glumca: 'Bio je samo čovjek'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svijet showbiznisa i dalje je šokiran iznenadnom smrću Coryja Monteitha, a najteže se s gubitkom nose njegova obitelj, prijatelji i djevojka Lea Michele.

Mnogi će pamtiti talentiranog glumca Coryja Monteitha po ulozi u teen seriji Glee, a oni koji su ga osobno znali znaju ga i kao iznimno dragog i nesebičnog prijatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni na Twitteru 'To je strašno, ne mogu ni pričati, bio je tako dobar tip...'

'U ovo tragično vrijeme važno je da ljudi razumiju kako je Cory bio samo čovjek. Za mene je on bio draga, nesebična i iskrena osoba. Sjećam se da je otišao posjetiti djevojčicu koja mu je pisala a bila je smrtno bolesna, htjela je vidjeti set Gleeja. Cory se potrudio sve organizirati i ostvariti želju smrtno bolesnoj djevojčici', ispričao je njegov blizak prijatelj Brook Lander u razgovoru s E! News.

>> Djevojka Coryja Monteitha shrvana – Lea Michele moli za privatnost

'Cory je jednostavo volio davati i usrećivati ljude oko sebe. Uvijek ćemo ga pamtiti zbog toga. Volio je uživati u životu, snowbordati, svirati bubnjeve, igrati igrice, putovati...', nastavlja Brook.

Kanadski glumac isto tako nije skrivao svoju ovisnost, a svoje je iskustvo podijelio s fanovima. 'Bio je potpuno iskren oko svega. Prihvatio je svoju prošlost i počeo se ponašati odgovorno', kaže prijatelj. Na žalost, Cory ipak nije nastavio svoju priču. Nakon nekoliko mjeseci odvikavanja, pronađen je mrtav u hotelu u Vancouveru.

Još se ne zna službeni uzrok smrti, no rezultati autopsije bi se trebali znati već ovaj tjedan. Cory Montheith je imao svega 31. godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene