Kod Ellen

'Prijatelji' napokon na okupu – snimili i novi video!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi priželjkuju okupljanje popularnih 'Prijatelja', a Ellen DeGeneres u tome je i uspjela!

Generacije su odrasle uz humorističnu seriju 'Prijatelji', a barem jedanput je svatko od nas poželio imati takve prijatelje i svaki se dan okupljati u svojem omiljenom kafiću analizirajući svoje ljubavne odnose. 'Prijatelji' su uveseljavali, i dalje oduševljavaju publiku.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji To se čekalo Oglasio se prvi član slavne petorke nakon smrti njihova Chandlera, teško je suzdržati suze na ovo: "Trenuci s tobom bili su mi najdraži"

>> Nastavak 'Prijatelja'? Jennifer Aniston je progovorila!

Ovoga puta za malo okupljanje zaslužna je Ellen DeGeneres koja je uz pomoć svoje prijateljice i slavne glumice Jennifer Aniston kontaktirala kolege Matthewa Perryja i prijateljicu Courtney Cox.

Oni su zajedno snimili novi video u kojem najavljuju zajedničko gostovanje u popularnom showu Ellen DeGeneres. Aniston kao Rachel Green, Perry kao Chandler Bing i Cox kao Monica Geller pogledajte u videu i procijenite, imaju li 'prijatelji' još 'ono nešto'?

Otkada se popularna serija prestala emitirati, mnogi su priželjkivati i filmski nastavak, no to se ipak neće dogovoriti.

'Raščistit ću to jednom zauvijek. Ne! Okupljanje se neće dogoditi! 'Prijatelji' su bili u našim životima kao obitelj, no kada imaš vlastitu obitelj više nema potrebe', rekla je jedna od kreatorica 'Prijatelja' Marta Kauffman s NBC-a.

Prijatelji su se emitirali deset godina i stekli ogromnu popularnost. Serije i dalje možete gledati na Doma TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene