inspiracija ženama

Priča koja je obišla svijet: U 5 godina rodila 4 djece u 3 trudnoće

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njezina priča obišla je svijet, pa je od malo poznate dizajnerice i blogerice postala inspiracija ženama diljem svijeta.

Joanna Venditti je tokom i nakon svoje trudnoće vodila osobni blog 'Nesting Story' te je vrlo brzo postala pravi viralni internetski hit.

Pogledaj i ovo Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Uspjela je! Nekad su joj se rugali i zatvarali joj vrata pred nosom, a danas je jedna od najbogatijih influencerica

Nakon poroda spremna za Oscara: Rosamund Pike u samo pet tjedana tijelo dovela do savršenstva

U pet godina ona je rodila četvoro djece nakon tri trudnoće. Iskreno je progovorila o promjeni na svojem tijelu, posebno nakon što je na svijet donijela blizance. Kanađanka je počela pisati svoju priču kako bi inspirirala druge žene, a i kako bi zahvalila svojem tijelu što je na svijet donijelo njezinu djecu. Ta promjena ju je natjerala da poštuje svoje tijelo po prvi put u životu.

 

'Poslije porođaja ostale su mi modrice, otečeni gležnjevi i bolan period oporavka od carskog reza', rekla je Joanna i dodala: 'Tugovala sam za svojim tijelom. Osjećala sam se tako loše zbog stanja u kome se nalazi, a u isto vrijeme sam bila toliko zahvalna za ono što je moje tijelo stvorilo - dva ljudska života', priča blogerica koja je teško ali na kraju uspješno iznijela trudnoću s blizancima.

'Danas više nisam tako stroga prema svojem tijelu', poručila je Joanna te time nadahnula žene diljem svijeta koje su joj uputile poruke podrške, kao i pisma zahvale na iskrenosti. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene