'Mister Lipanj'

'Mojoj se supruzi kalendar u kojem sam gol jako sviđa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najzgodnijih hrvatskih vaterpolista posljednjih mjeseci donosi radost u mnoge domove.

Luka Lončar posljednjih mjeseci donosi radost u mnoge domove i urede diljem Hrvatske. Od kada je u javnost izašao kalendar s atraktivnim fotografijama vatrpolista, upravo je mjesec lipanj, kojeg predstavlja Luka, jedan od najpopularnijih mjeseci ove godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Hrvatska-Srbija danas u 18 sati I Thompson se oglasio: 'Nereda neće biti'

Vaterpolisti u kampanji 'Hrvatska voli vaterpolo': 'Mi smo navikli biti 'goli''

'Moram priznati da su nas slike sve skupa iznenadile i drago mi je da su dobro prihvaćene. Nadam se da će možda i zbog njih na utakmice dolaziti više navijačica i navijača. Osobno se ne doživljavam ni zgodnim ni sexy, ali mojoj se supruzi kalendar jako sviđa te je tako lipanj već stigao u naš dom' , otkriva Luka i dodaje: 'Kad me kćerka Ema vidjela u tisku, komentirala je kako sam se mogao i malo bolje namjestiti i pozirati, pa mi je pokazala par trikova za buduća snimanja!'

Ususret utakmici Hrvatska – Mađarska, koja naše reprezentativce očekuje u utorak 14. siječnja 2014. u 18 sati, Luka poziva sve navijačice i navijače da podrže njega i suigrače na bazenu Crnica u Šibeniku.

'Šibenik u kojem sam igrao u sezoni 2006/07. ima posebno mjesto u mom srcu. Veselim se ponovnom dolasku u taj prekrasni grad. Sjećam se fantastične atmosfere na bazenu, volim šetati starim gradom, a i ovog ću puta posjetiti čuvenu katedralu. Šibenik je i Draženov grad, a on je naš veliki idol i vječna inspiracija', priča Luka i poziva: 'Pozivam sve Šibenčane i sve koji su u mogućnosti da nas dođu bodriti! Obećajem da ćemo ostaviti srce u bazenu!'

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Mađarska u pretprodaji se mogu kupiti u vaterpolo klubu Šibenik po simboličnoj cijeni od 20 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene