Bend objavio

TUŽNA VIJEST Preminuo legendarni Žuga iz balade Zabranjenog pušenja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zabranjeno pušenje svojedobno je snimilo hit prema istinitom događaju. "Balada o Pišonji i Žugi" obilježila je jednu eru. Preminuo je, nažalost, i drugi akter singla.

Jedan od aktera legendarne pjesme Zabranjenog pušenja " Balada o Pišonji i Žugi", Pregrad Žustrić Žuga, preminuo je u četvrtak. Pišonja je poginuo davne 1992. godine u Sarajevu, a Žuga se devedesetih preselio u Metković. Tužnu vijest prenijeli su na svojim stranicama članovi grupe Zabranjeno pušenje.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjećate li se njega? Pogledajte kako danas izgleda bivši frontmen Zabranjenog pušenja koji je otpjevao neke od najvećih hitova benda

"Za kraj godine imamo nažalost tužnu vijest. Žuga će, kao i Pišonja, zauvijek ostati u našim srcima", objavili su na Facebook stranici članovi benda. Pjesma "Balada o Pišonji i Žugi" nastala je prema istinitoj priči o dvojici tinejdžera iz Sarajeva, koji su ukrali gradski autobus i otišli njime na more. U stvarnosti ih je policija zaustavila pomoću barikade te su ih uhitili. Prošlog ljeta o dečkima je snimljen i film.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene