Čelični zubi

Preminuo glumac Richard Kiel, zločinac iz filma o Jamesu Bondu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uzrok smrti zasad je još nepoznat!

Richard Kiel preminuo je u srijedu poslijepodne u kalifornijskoj bolnici Saint Agnes u dobi od 75. godina. Prema pisanju američkih medija, u bolnicu je navodno primljen zbog prijeloma noge, no pravi uzrok smrti još nije definiran. Njegovu smrt potvrdila je glasnogovornica bolnice Saint Agnes u kojoj je proveo zadnje trenutke, piše TMZ.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Obožavatelji će ga zauvijek pamtiti po ulozi zločinca čeličnih zubi po imenu Jaws kojeg je utjelovio u filmu 'Špijunu koji me volio', desetom iz serijala filmova o tajnom agentu britanske tajne službe MI6, Jamesu Bondu. Bila je to uloga koja je obilježila njegovu karijeru.

Ime slavne glumice našlo se na popisu glumaca koji će glumiti u novom nastavku filma o Jamesu Bondu.

Osim po ulozi u filmu o Bondu, Kiel, koji je bio iznimno visok, čak 218,4 centimetara, glumio je i uz Adama Sandlera u filmu 'Happy Gilmore'. Bio je u braku s Diane Rogers s kojom je imao i četvero djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene