Tarik i Lejla

Premijera predstave 'Buba u uhu' privukla mnoge poznate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U satiričkom kazalištu Kerempuh u režiji Kresimira Dolenčića održana je premijera predstave 'Buba u uhu'. Na premijeru su stigli mnogi poznati glumci.

Glumac Tarik Filipović jedan je od glavnih zvijezda nove predstave u satiričkom kazalištu Kerempuh u predstavi 'Buba u uhu' koju je režirao naš poznati redatelj Krešimir Dolenčić.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović Već je toliko prošlo! U obitelji Tarika i Lejle Filipović ovih se dana slavilo i to baš lijepim povodom: "Hvala ti na najljepših 16!"

Stigle su mnoge glumačke kolege, a Tariku je najveća podrška njegova supruga Lejla. Poznati par i dalje je sretan i zaljubljen, te se na partiju poslije premijere nisu odvajali jedno od drugoga.

Dok je glumica Ana Maras, koja isto glumi u novoj predstavi, pažnju plijenila u provokativnoj leopard haljini golih leđa.

Severina kao kraljica, Lejla blistala u dekoltiranoj haljini

'Ako ne računam djecu, Lejla je najljepše što mi se u životu dogodilo. Nakon što sam je sreo, počeo sam vjerovati u sudbinu. Jako volim i njezine sitne mane', rekao je Tarik o svojoj lijepoj supruzi.

Na premijeri nove predstave stigla je i glumica Mia Begović, Željko Konigsknecht, Stela Stažić, par Linda Begonja i Oliver Frljić, Ksenija Marinković, i mnogi drugi. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene