Miss Universe 2013

Ljepotica iz Venezuele je nova Miss - Naša Melita završila je na...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekstravagantna večer na izboru za Miss Universe 2013. održana je u subotu u Moskvi. Čak 85 ljepotica natjecalo se za krunu!

 Nova Miss Universe 2013. je lijepa Gabriela Isler, Miss Venezuele. Prva pratilja je Miss Španjolske Patricia Yurena Rodriguez dok je druga pratilja Miss Ekvadora Constanza Baez, a treća pratilja Miss Filipina Ariella Arida te četvrta Miss Brazila, Jakelyne Oliviera.

>> Prekrasna Ariella favoritkinja je za Miss Universe - evo i zašto!

Pogledaj i ovo Renata Lovrincević 2000. Koju vi posebno pamtite? Pogledajte kako su izgledale naše misice sve od 1998. do danas, primijetit ćete da se nešto otada itekako promijenilo!

Tijekom natjecanja žiri je Miss Venezuele pitao koji joj je najveći strah u životu i kako ga misli nadjačati, a ona im je odgovorila: 'Strah je negativan. Trebali bismo nadići od svih naših strahova jer će nas to učiniti jačima. Čim to učinimo, možemo se suočiti sa svi našim strahovima'.

Nova Miss Universe Maria Gabriela Isler dolazi iz Maracaya, ima 25 godina i trenutno radi na Venevision TV Network.

U Top 10 finalistica, osim dobitnica titula bile su i Miss Velike Britanije, Miss Indije, Miss SAD-a, Miss Ukrajine te Miss Dominikanske Republike.

Program 62. po redu natjecanja za Miss Universe vodili su  Mel B i Thomas Roberts, a nastupili su Emin, Panic!at the Disco i Steven Tyler.

'Lenta s imenom naše zemlje obišla je svijet u rekordnom roku'

Na izboru za Miss Universe 2013. godine Hrvatsku je predstavljala lijepa Melita Fabečić, ali se nije uspjela plasirati među 10 polufinalistica.

'Ponosni smo na našu prekrasnu Melitu, da je Hrvatska, samim sudjelovanjem na ovom spektakularnom postigla svoje, a to je da se čuje za Hrvatsku. Na izboru je sudjelovalo 86 djevojaka i sve su svjesne činjenice da samo jedna od njih kući, tj. u New York odlazi kao pobjednica, ali ostalih 85 odlaze svojim kućama bogatije za jedinstveno iskustvo, puno novih i vrijednih poznanstava i prijateljstava, i s prekrasna tri tjedna u jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu', izjavila je Marija Kraljević iz hrvatske direkcije Miss Universe.

Ivana Delač Đolo, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske objasnila je da je Melita svojom ljepotom očarala fanove diljem svijeta koji su je nekoliko mjeseci prije svjetskog izbora svrstavali među najljepše kandidatkinje ovogodišnjeg izbora i dijelili njezine fotografije na svim društvenim mrežama i blogovima.

'Lenta s imenom naše zemlje obišla je svijet u rekordnom roku što je izvrsna promocija za Hrvatsku i našu mladu ljepoticu koja je blistala na sceni u finalu. Prestižni i vrlo čitani portal Globalbeauties.com od početka je pratio Melitu, kao i Missosology, koji su nebrojeno puta pisali o njezinoj fotogeničnosti i izvrsnom scenskom nastupu', rekla je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene