ne tuguje

Opet slobodna! Maja Šuput prekinula s dečkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Činilo se da je Maja svoju mirnu luku pronašla u asistentu Marku Matiću no njihovoj ljubavi nedavno je došao kraj.

Pjevačica Maja Šuput opet je slobodna. Iako svoju ljubav nikada nije javno priznala još donedavno činilo se da je Maja svoju mirnu luku pronašla u asistentu Matku Matiću. No ljubavi s devet godina mlađim Markom, s kojim je u vezi bila od sredine 2016. godine, došao je kraj prije početka proljeća, piše Story.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Maja i Marko bili su nerazdvojni, a zajedničkim fotografijama često su se hvalili na društvenim mrežama. Hvalila je Maja naočitog Zagrepčanina i u intervjuima i često isticala da joj je Marko desna ruka.

Izgledalo je da se odlično slažu i privatno i poslovno, no uslijedio je neočekivani krah. Maja se nakon prekida posvetila poslu pa je između ostalog nastupala čak i na jednoj svadbi u dalekom Bahreinu. Vesela i prpošna nije odavala znakove tuge pa je prekid prošao potpuno nezamijećeno. Za komentar smo upitali i Maju, no pjevačica nije bila dostupna za izjave.

 

Nema nista ljepše nego kad se ljudi smiju, šire pozitivnu energiju i vesele sve oko sebe. U vožnji smo @markomat88 i ja naletili na legendarnu Tosinu pjesmu i naravno raspjevali se kao i uvijek. Ova pjesma te bas potakne da razmisliš o ljepoti zivota i kako bi bilo lijepo da se svi malo vise smijemo i veselimo. Split, vidimo se za koji sat- dva a do tad mi cemo jos malo

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene