TOP 5

Skandal s fotografijama, Oscari, vjenčanja: evo što ste propustili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vikend je došao i prošao, a što se sve događalo? Priredili smo vam pregled najčitanijih vikend vijesti!

1. U subotu navečer u Los Angelesu dodijeljeni su počasni Oscari glumcima za njihov izvanredan rad i trud, a glavna zvijezda bila je Angelina Jolie koja se na crvenom tepihu pojavila u društvu Brad Pitta i sina Maddoxa. Jolie je dobila Jean Hersholt humanitarnu nagradu za svoj rad s izbjeglicama.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

'Kad sam susrela one koji su preživjeli rat i silovanja, znala sam koliko sam ja sretna. Shvatila sam koliko sam bila zaštićena u životu. Bila sam odlučna da se to više ne ponovi, svi mi u ovoj prostoriji smo sretni', naglasila je Angelina. Nagradu joj je uručila balkanska zvijezda Zana Marjanović koja je i glumila u Angelininom filmu 'U zemlji krvi i meda'.

>> Dobila počasnog Oscara: 'Da je moja majka danas živa, bila bi ponosna!'

2. Vikend je prošao i u znaku Olivera Dragojevića koji je održao tri rasprodana koncerta u Lisinskom. Mnogi poznati gosti nisu mogli propustiti najljepše pjesme legendarnog pjevača koji je najavio kako je od 1. siječnja u mirovini.

3. Nova 'Stella' opet je donijela stare hitove u novom ruhu. Vanda Winter kao Lana već je osvojila srca gledatelja, a ovoga je puta opjevala hit grupe Magazin iz 1989. godine 'Ljube se dobri, loši, zli'

4. Vjenčanja su obilježila i ovaj vikend; tako je tenisač Ivan Dodig oženio svoju dugogodišnja djevojka Maja Ćubela u crkvi u Mostaru. Dok je pjevačica Pamela Ramljak izmijenila je vjenčane zavjete s Mladenom Salajsterom. To je njezin drugi brak.

5. Tijekom vikenda pravi viralni hit postala je slika golišave djevojke koja neodoljivo podsjeća na Rihannu! Šuška se kako je Rihanna golišavu fotku snimila prije dana slave, a u korist toj teoriji pak u prilog ide činjenica da djevojka na tijelu nema niti jednu od 20-ak tetovaža koje je napravila tijekom karijere. je to doista ona ili ne nije poznato  no nema tko nije vidio tu fotografiju protekli vikend!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene