Pregled vikenda

Lijepe žene, hit film i ekskluzivni intervju obilježili su vikend iza nas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tjedan iza nas prepun je zanimljivih te ujedno i vrlo važnih showbizz vijesti. Donosimo neke od njih.

Film 'Svećenikova djeca' nominiran je za najbolju europsku komediju. To je svakako jedan od najvećih recentnih međunarodnih uspjeha hrvatske kinematografije.

Na Festivalu europskog filma u Sevilli u petak je objavljeno da su 'Svećenikova djeca' jedan od četiri kandidata nominirana u kategoriji najbolje europske komedije, uz rame filmovima 'Putnici ljubavnici' Španjolca Pedra Almodovara, 'Sve što trebaš je ljubav' danske oskarovke Susanne Bier i 'Dobrodošli, predsjedniče!' talijanskog redatelja Riccarda Milanija. Valja istaknuti kako se ova prestižna nagrada naziva još i 'europskim Oscarom' zbog svog prestiža.

Pogledaj i ovo showbuzz Vikend vijesti Misteriozna fotografija, putovnica, noćni izlazak i dolazak celebrity bebe!

>> Hrvatski HIT film nominiran za najbolju europsku komediju!

U subotu je u Moskvi održan izbor za Miss Universe 2013. godine. Nova Miss je lijepa Gabriela Isler, Miss Venezuele. Prva pratilja je Miss Španjolske Patricia Yurena Rodriguez dok je druga pratilja Miss Ekvadora Constanza Baez, a treća pratilja Miss Filipina Ariella Arida te četvrta Miss Brazila, Jakelyne Oliviera. Hrvatska natjecateljica Melita Fabečić nije se uspjela plasirati ni među 10 polufinalistica.

>> Ljepotica iz Venezuele je nova Miss Universe

Paparazzo fotografije na kojima se Jelena Rozga nalazi u društvu Ivana Huljića izazvale su prošlog tjedna pravu medijsku lavinu. Otada ne prestaju špekulacije kojima je i sama pjevačica odlučila stati na kraj samo u intervjuu za inMagazin vikend.

'Sad se od mene očekuje da kažem nešto pametno, ali ne mogu jer nisu ništa pametno ni napisali. Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je netko uslikao dok smo se družili, čak i nismo bili na samo. Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliko pažnju. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imat prijatelje i da mogu pit kavu s kim god ja poželim, a da to sutra ne izađe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi', poručila je Jelena.

>> Je li joj Ivan Huljić dečko? Rozga odgovorila nakon medijske šutnje!

A velika vijest zasigurno nije ponašanje pjevačice Miley Cyrus na pozornici koju smo u još jednom 'buntovnom' izdanju imali prilike vidjeti sinoć na dodjeli nagrada MTV Europe Music Awards. Nakon što se popela na pozornicu kako bi primila nagradu za najbolji spot, i to za njezin najnoviji hit 'Wrecking Ball', Miley Cyrus je na sebi svojstven način 'obilježila' taj svečani trenutak. Iz torbice je izvadila nešto nalik jointu i zapalila ga. Naravno, dobila je veliki pljesak od publike.

>> Opet šokirala - Zaista ima problem s ponašanjem na pozornici!

Kao i svaki put, sam kraj tjedna obilježava nedjeljni glazbeno-dramski spektakl 'Stella' koji se emitira na Novoj TV. U najnovijoj epizodi mogli ste uživati u pjesmi 'Zora je' i to u izvedbi talentirane Semente Rajhard koja u seriji tumači siromašnu Jasminu. Cijelu pjesmu poslušajte na platformi Oyo.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene