Najčitanije vijesti

Samo zabava, nove ljubavi i najsmrtonosniji filmovi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako se pitate što se događalo proteklog vikenda, pročitajte u našem pregledu VIKEND VIJESTI ponedjeljkom!

1. Nakon što su mnoga slavna imena posjetila Hrvatsku i tako je odlično izreklamirala, evo još jednog primjera kojem Hrvatska turistička zajednica može biti itekako zahvalna. Jacqueline MacInnes Wood kanadska je voditeljica, DJ-ica, glumica i pjevačica. To je ujedno i 26-godišnja djevojka koja je ljetos posjetila Hvar i o njemu kao party destinaciji radila priču za američki zabavni kanal E! Show 'Party On' ima za cilj provesti gledatelje kroz najbolje svjetske destinacije zabave

Pogledaj i ovo Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Ne može bez ljepotica Serijski zavodnik osvojio je srca najseksi žena svijeta, a evo koje su sve poznate dame koje je ovaj zavodnik ljubio

Zabavu u Hrvatskoj vidjelo oko 700 milijuna ljudi!

2. Čini se kako je slavnom paru bilo sasvim ugodno pokazivati svoju privrženost tijekom 'Penn's Help Haiti Home Gala' večeri u Beverly Hillsu. Charlize Theron i Sean Penn nisu zajedno pozirali na crvenom tepihu, no stvari su se zagrijale tijekom eventa kada je Theron stavila Pennu ruku oko vrata, a on je sjeo pokraj nje usred plesne dvorane. Potom ju je nekoliko puta poljubio u vrat, a onda je pala i slatka pusa u usta.

3. Lee Ryan i Duncan James iz boy-banda 'Blue' navodno su u intimnom odnosu. Pjevači navodno imaju nevjerojatno intenzivan odnos, koji je i intiman. 'Lee ima nevjerojatno intenzivan odnos s Duncanom. Osjeća kao da je on jedina osoba na svijetu koja ga istinski razumije', otkrio je izvor za The Sun. 'Vole se i istina je da su već godinama intimni. Skroz im je ugodno zajedno i provode blagdane zajedno. Iako obojica imaju djecu, nijedan nije oženjen,a to vam sve govori', dodao je.

4. Nakon najsmrtonosnijih glumaca, sastavljena je i lista najsmrtonosnijih filmova svih vremena.Kompjuteraš i student Randal Olson sa Michiganskog sveučilišta sastavio je listu najsmrtonosnijih filmova svih vremena. Na prvo mjesto je zasjeo film 'Lord of the Rings: Return of the King', u kojem je zabilježeno 836 ubojstava.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene