Vikend vijesti

Kontroverzna fotka, šokantan film i najbolje odjeveni Hrvati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Objavili smo najbolje odjevene Hrvate i Hrvatice, vidjeli što to radi 12-godišnji Madonnin sin i predstavili smo film '12 godina ropstva' – ovo su vikend showbuzz vijesti koje ne smijete propustiti!

1.    Kad je Fashion Guru u pitanju, njegovo oštro oko uvijek iznenadi novim i svježim imenima. Kako ne biste pomislili da je riječ samo o najbolje odjevenim ženama, na listi je i pokoji modno osviješten Hrvat. Severina Vučković, Mia Matić i Božena Jerić. Pogledajte priloženi video!

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Fashion Guru sastavio listu najbolje odjevenih Hrvata u 2013. godini

2.    Poznati 35-godišnji glumac Justin Bartha i zvijezda filma 'Hangover', oženio je svoju osobnu trenericu Liu Smith. Za razliku od filma, ovoga puta ništa nije pošlo po zlu.

3.   '12 godina ropstva' je film za kojega se već sad nagađa kako će sigurno biti nominiran za nagradu Oscar. No, ono što je sigurno je kako ovaj film, zbog scena nasilja, nije za one osjetljiva želuca. Film '12 godina ropstva' utemeljen je na istinitoj priči slobodnog čovjeka Solomon Northupa koji je bio drogiran, otet i prodan u roblje u Americi 1850-ih godina gdje je trpio dugogodišnje zlostavljanje.

4.    I kad se ne radi izravno o njoj, Madonna uvijek iznova šokira svojim ponašanjem. Tako je još jednom uspjela to učiniti. Madonna je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj njezin 13-godišnji sin Rocco Ritchie pozora u društvu prijatelja s bocama alkoholnih pića. 'Zabava je tek počela!', napisala je pjevačica uz fotografiju, snimljenu u švicarskim Alpama gdje je provela novogodišnje praznike s djecom i prijateljima.

5.    Najnovija fotografija iz života Kim Kardashian pokazuje njezino oblikovano tijelo, a na selfieju je uz slavnu starletu pozirala i njezina prijateljica koja joj je, po veličini stražnjice, itekako konkurirala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene