Ne propustite

Predstavljena velika koncertna turneja Adriatic Tour 2015.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnji Adriatic Tour okuplja najjača glazbena imena do sada pa će tako nastupiti Urban&4, TBF, Vatra, Ljetno kino i Rambo Amadeus

Ovoga će se ljeta održati 14. izdanje Adriatic Toura, jedne od najpoznatijih i najdugovječnijih ljetnih koncertnih turneja u Hrvatskoj. U 8 hrvatskih gradova na jadranskoj obali brojni posjetitelji moći će besplatno uživati u vrhunskim glazbenim poslasticama koje će im priuštiti Urban&4, TBF, Vatra, Ljetno kino i Rambo Amadeus. U sklopu Adriatic Toura 2015. eminentna glazbena imena, u razdoblju od 18. srpnja do 13. kolovoza, posjetit će Poreč, Crikvenicu, Krk, Split, Zadar, Vodice, Šibenik i Bol.

Pogledaj i ovo showbuzz Široka paleta događanja DETALJNO VAM DONOSIMO Gdje možete besplatno slaviti Novu godinu

Ivan Dečak, pjevač i frontmen grupe Vatra tim je povodom izjavio:

Adriatic Tour je kroz godine postao sinonim za dobru ljetnu svirku i odlične koncerte. Zato nam je jako drago da smo dobili mogućnost uključiti se i biti dijelom ovogodišnje turneje uz ostale odlične izvođače. Dat ćemo kao i uvijek sve od sebe da u Vodicama odradimo odličan koncert i zabavimo, nadam se, brojnu publiku koja će se tamo okupiti“.

Davor Gobac, koji je sa svojim legendarnim Psihomodo popom nastupio lani i oduševio brojnu publiku u Zadru, Vodicama i Trogiru u svom je stilu prokomentirao atmosferu koja vlada na Adriatic Touru:

Moram priznati da nisam znao kakva nas ekipa očekuje na Adriatic Touru i kako briju. Nakon svega mogu reći da je stvarno bilo super, baš smo se zabavili. Ljudi su u sva tri grada sjajno reagirali, bila je odlična vibra, čak su i strani turisti skakali premda mislim da nisu razumjeli što pjevam. Svojim kolegama koji ove godine sviraju mogu samo reći da je Adriatic Tour odlična priča i da neće požaliti što sviraju.

Dnevnik.hr vodi vas na Split Beach Festival - budite kreativni i osvojite ulaznice!

Kao i proteklih godina, Adriatic Tour podrazumijeva koncerte na otvorenom na atraktivnim lokacijama praćene bogatom scenografijom, scenskom rasvjetom, atraktivnim hostesama i raznim dodatnim sadržajima. Tako će Tour svojim nastupom 18. srpnja, na rivi u Poreču, otvoriti Urban & 4. Ovaj popularni rock sastav na čelu s Damirom Urbanom, koji fanove diljem Hrvatske oduševljava skoro 20 godina, nastupit će i 8. kolovoza u Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Svi ljubitelji popularnog splitskog hip-hop sastava TBF, koji je u 25 godina rada i izvan granica Hrvatske prepoznatljiv po svom jedinstvenom glazbenom izričaju, imat će ga priliku čuti 24. srpnja u Crikvenici na Trgu Stjepana Radića te 25. srpnja na rivi u gradu Krku. Nakon nastupa crnogorskog rokera Ramba Amadeusa, 31. srpnja u klubu Judino drvo u Splitu, turneja seli u Zadar gdje 1. kolovoza na Trgu Pet bunara svira posljednjih godina jako popularni trio Ljetno kino. Njegov je osnivač Max Juričić, poznati glazbenik koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri svirao u legendarnim bendovima poput Azre, Filma i Vještica.

Sljedeća postaja na kojoj će se zaustaviti Adriatic Tour je vodička riva, koju će 7. kolovoza rasplesati Ivan Dečak i grupa Vatra. Ljetno kino će imati čast zatvoriti ovogodišnju turneju svojim nastupom 13. kolovoza u Bolu na Braču.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene