Zaradit će

Evo koliko će ih koštati preljubi i svađe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada pogledate ove iznose pomislit ćete da se samo zbog njih neće razvesti.

Kada se poznate osobe odluče na brak, žele se zaštiti, ali često se dogodi da dio njihovog višeznamenkastog iznosa na bankovnom računu završi u novčaniku njihovog (bivšeg) partnera ili partnerice.Naime, kad počnu preljubi i svađe, slavni to mogu dobro unovčiti.

Pogledaj i ovo Ana Zaninović (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell) žive odvojeno Naša proslavljena tekvandoašica razvodi se od supruga nakon četiri godine braka: "Napravila sam sve da obitelj održim na okupu, ali nije išlo"

Donosimo pregled nekih slavnih parova koji bi na preljubu ili razvodu mogli jaaaako dobro zaraditi.

Zbog novčanih problema ne mogu si priuštiti ni razvod!

Khloe Kardashian i Lamar Odom

Lamar Odom, prema predbračnom ugovoru, mogao bi iskeširati oko 500 tisuća dolara za svaku od četiri godine koju su on i Khloe proveli zajedno, ukoliko stvarno potpišu papire za rastavu braka. Khloe bi tako dobivala potporu od 25 tisuća dolara mjesečno, 5 tisuća samo za kupovinu, tisuću za brigu o izgleu, kuću, auto i karte za prve redove utakmica Lakersa.

Nicole Kidman i Keith Urban

Par se oženio u lipnju 2006., no osigurali su se predbračnim ugovorom. Tako će, ako se razvedu, Keith za svaku godinu braka dobiti 640 tisuća dolara. S obzirom da je imao probleme s drogom, Nicole je u ugovor stavila odredbu kojom, vrati li se drogi, Keith gubi pravo na novac.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

Chaterine se dobro pripremila jer će, u slučaju razvoda, dobiti 2,8 milijuna dolara za svaku godinu braka. Dodatnih 5 milijuna dobit će ako ju Michael prevari s drugom.

Tiger Woods i Elin Nordegren

Prevara ga je koštala 110 milijuna dolara. Elin je pristala ostati s Tigerom kad je saznala da ju je prevario, ali samo ako potpišu novi ugovor koji joj jamči 110 milijuna dolara nakon razvoda. Elin je sve proračunato napravila jer je prema prvotnom ugovoru trebala dobiti 20 milijuna.

Beyonce i Jay Z

Pjevačica i reper puni su novca, pa je njihov ugovor na prvi pogled skroman. Ukoliko dođe do razvoda, Beyonce će dobiti milijun dolara za svaku godinu provedenu u braku s poznatim reperom. U ugovoru stoji da iznos može doseći najviše 15 milijuna dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene