UPS!

Precizno 'oko' kamere snimilo ono što je pjevačica najmanje željela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za pjevačicom Lady Gagom uvijek su se okretale glave. Stoga ne čudi činjenica kako je sve prisutne iznenadila svojom pojavom tijekom izlaska iz kabrioleta na Times Squareu u New Yorku prilikom dolaska u show 'Good Morning America'. Pogotovo kad je u prvi plan izbacila - grudi.

Lady Gaga je nedavno objavila novi singl - Applause te odmah nakon toga pustila i spot za istu pjesmu.

Pogledaj i ovo Denis Barta i Halid Bešlić (Foto: Youtube screenshot) Bravo Denis! Pobjednik "Supertalenta"ostvario suradnju s Halidom: "Bez razmišljanja je odlučio sudjelovati"

Očekivano provokativan i intrigantan, upravo kao i njezin najnoviji stil odijevanja, spot je bio idealna prilika da Gaga još jednom izrazi svoj osjećaj za umjetnost i sve što je okružuje.

>> VIDEO Mama Monster se vratila!

A upravo je na sebi svojstven način ova 27-godišnja pjevačica stigla u studio showa 'Good Morning America'. U starinskom kabrioletu, odjevena sva u bijelo, pjevačica je pokazala i više od onog što se vjerojatno željelo vidjeti.

Osim što su joj grudi jedva ostale prikrivene bijelim grudnjakom, jasno su se vidjele strije na grudima pjevačice koja je očito 'uhvaćena' u nezgodnom trenutku.

Video za pjesmu Applause novi je nakon dvogodišnje pauze pa ne čudi što se pjevačica opet posvetila promociji i aktivno uključila u aktivnosti usmjerene k održavanju imidža djevojke spremne 'na sve'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene