Celebrity MasterChef

Pravi prijatelj se u nevolji poznaje: Ivana Igoru poklonila isfiletiranu naranču

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Simpatični glumac i redatelj Igor Mešin je u novoj emisiji oduševio svojim pristupom u prezentaciji jela.

Igor je u Celebrity MasterChefu imao problem s narančama koje nije uspio isfiletirati. No, tu je ´uskočila´ Ivana. ´Koliko ti treba Igore ovih filetića?´, upitala ga je. Odgovorio je da bi mu trebala sačuvati tri. ´Mešin je potpuno poludio, on se uživio! On gleda u taj pehar tamo, dinsta, kuha, trči, leti. Da bar tako radi uloge, dobio bi Oscara!´, zezao se Ranko na Igorov račun.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Humanitarna strana MasterChefa: Ostvarenje sna 17-godišnjeg Bernarda

Kad je došlo vrijeme da na svoj tanjur stavi i naranče, Igor je brzinom munje dotrčao do Ivanine radne jedinice, uzeo što mu je trebao, zahvalio se i otišao. Iako je na početku emisije rekao da nema mjesta šali, zezao se: ´Ako me žiri, recimo, pohvali za dekoraciju, ja neću priznati da mi je to ona dala!´.

Da se ipak radilo samo o šali, dokazao je i velikim priznanjem pred žirijem. Kad je kušao njegovo jelo, Dino ga je pitao jesu li mu fileti naranče ´ostali´ iz prošle sezone showa, Igor je odgovorio da mu je naranče isfiletirala Ivana. Dino je prvo mislio da se Igor šali, no ubrzo je shvatio da govori istinu. Mešin se branio da se porezao režući čokoladu, a da je tako isfiletirao naranču da bi završio na šivanju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene